-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu tür testlere bu kadar bağlı kalmanın pek doğru olduğunu düşünmüyorum bir yazılım sonuçta, siz iyisini yaptığınızı inanıyorsanız yeterlidir, ayrıca 0.31 çok çok iyi bir rakam.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Benimki de 0.33 saniye ve buna çok kafayı takmayın. Hit ne kadar yüksekse o kadar google'da iyi duruma geliyorsunuz. Bunu bizzat yaşadım 1 haftalık süreçte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Addison123 adlı üyeden alıntı
Bencede iyi bir rakam ama Webmaster Toolsda sürekli "Site Haritası'ndaki bazı URL'lerin yanıt süresi uzun." hatası alıyorum kafama takıldı iyice hız meselesi.
Kafanıza takmayın, böyle testlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum açıkcası, siteniz geç açılmıyorsa sorun yoktur, testlere göre olsaydı durum, wmaraci'nin seo analiz puanı 80 benim sitemin ise 90 o zaman benim sitemin seosu daha iyi diyebilirdik, bu sadece bir örnek, siteniz geç açılmıyor ise uğraşmayın derim, 0.31 güzel bir rakam.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
zoeken
Hosting Sağlayıcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
.htaccess için aşağıda ki kodu kullanabilirsiniz. Ayrıca css ve JS dosyalarını footer gibi alanlara yani head etiketinin dışına koymanız ilk sayfa yüklenmesinde sayfanın bozuk görüntülenmesine daha sonra normale dönmesine neden olacaktır.
ExpiresActive on
ExpiresDefault "access plus 4 weeks"