-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben de sadece internet sitem üzerindne çalışıyorum. Muhtemelen forumdaki en yüksek gelir bendedir. Ama söylemeyeyim^^
1 kişi bu mesajı beğendi.
uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
reel de çok farklı bir iş yapıyorum eve geldiğimde ise çok farklı bir ütopyaya katılıyorum ben internet üzerinden kazandığım parayla ikinci motorumu aldım :))
Uğur Gündüz Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bizimi koparıyonuz anlamıyomki :D bi bizmi hayrına iş yapıyoz :D(şaka)
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sanal mı reel mi çalışıyorsunuz diye sormuşsunuz ama ben pille çalışıyorum :DD hangi şıkkı işaretliyecegim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternetten büyük paralar kazananlar var, doğru. Ama onlar buraya gelip de "şu kadar iyi kazanıyorum" demezler hocam. Buralarda "çok kazanıyorum" diyenlerin çoğu 3-5 kuruş kazanan, ona da çok sevinip abartanlardır genelde. Türkiyede herkes kolay yoldan para kazanmaya çalışıyor. En kolayı da internette tabii. Adamlar düşen PR değeri yüksek domainleri 3-5 TL ye alıyolar, 30-40 tane biriktiriyolar, sonra "PR değeri bilmem kaç olan siteden tanıtım yazıları" deyip kimsenin ziyaret etmediği, tanıtım yazısı dışında hiç içerik eklenmeyen, tabiri caizse çöp siteler üzerinden para kazanıyorlar. İnternette kimin reklam gelirinden para kazandığını anlamak için sosyal medyayı takip etmen gerekli, çünkü reklam geliri için kurulan tüm siteler ordan hit çekiyor. Belli başlı kurumsal olmayan tüm siteler öyle. Reklam geliri de en fazla video üzerinden kazanılıyor. Site kurup adsense kodu ekleyip onbinlerce ziyaretçi bulup 3-5 lira kazanacağına adam dailymoton üzerinden video yayınlıyor, yada youtubedan video reklamlarından kazanıyor. Akarı yok kokarı yok. Bu alemin kralı cezmi kalorifer bile dailymotion üzerinden çalışıyor uzun zamandır.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
İnternetten çok fazla kazanamıyorum,ki zaten bana riskli bir iş gibi gelir internet.Reelde çalışıp paramı kazanırım,interneti de hobi gibi devam ettiririm.Benim olayım bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
DeepWebTR adlı üyeden alıntı
İnternetten çok fazla kazanamıyorum,ki zaten bana riskli bir iş gibi gelir internet.Reelde çalışıp paramı kazanırım,interneti de hobi gibi devam ettiririm.Benim olayım bu.
Böyle bakanlar uzun vadede daha çok kazanıyor bence :)
Ben de 9-6 mesaisi olan biriyim, akşamları da sitemle ilgileniyorum genelde. 3 yıldır sosyal medya ile uğraşıyorum hobi olarak. O zamandan site kurma fikrim vardı, ama gerçek anlamda site üzerinden 3-4 aydır yayın yapmaya başladım. Şuan için "para kazanıyorum" diyemem, ama sürekli bir ivme ile hergün biraz daha iyiye gidiş var. Bir kaç yıl içinde bambaşka olacakmış gibi hayal ediyorum :))
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Senior Front End Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternet'te yapılmış projelerden çok yüksek gelir sağlayan insanların forumlarda bunu afişe etmeme sebebi,
Projelerinin clonlanması, taklit edilmesi ve bu yüzden projeleri için data sagladıkları tüm kaynakların engellenmesine sebeb olabilir
ya da belki;
Gösteriş yapmak veya egolarını tatmin etmek adına böyle bir gövde gösterisi yapmayı
ahlaken doğru bulmuyorlardır
ama en acısı
paylaşıldıkça çoğaldığı söylenen bilginin türkiyede paylaşıldıkça rezil olacağından emindirler.