Rockstar Games‘in yaptığı açıklamaya göre Grand Theft Auto Online‘a soygun modunun yanı sıra üç tane daha farklı PvP modu eklenecek.

Soygun modu ile beraber aynı gün oyuna eklenecek olan PvP modlarının isimleri ise; Come Out to Play, Siege Mentality ve Hasta La Vista şeklinde olacak.

Come Out to Play modunda; üç kaçak ve üç avcı olmak üzere altı oyuncu olacak. Kaçaklar hiçbir aracı kullanamayacak ve tek canları olacak, ancak tepeden tırnağa silahlandırılmış ve zırhlandırılmış olacaklar. Avcılar ise motosiklet veya ATV kullanabilecek ve sınırsız cana sahip olacaklar, ancak sadece pompalı tüfekleri olacak.



Siege Mentality modunda; 4 kişilik savunma ve altı kişilik saldırı takımı olmak üzere toplam on kişiyle oynanacak. Savunma takımı tamamıyla silahlandırılıp, belirli bir bölgeyi korumakla görevli olacaklar. Dezavantajları ise tek canlarının olması. Saldırı takımının ise sınırsız canı olacak, ancak sadece kısa pompalı tüfek olarak Türkçeye çevrilebilen sawn-off shotgun kullanabilecekler.



Hasta La Vista modunda; diğer modlarla benzer olarak yine iki takım arasında mücadele olacak, ancak tek farkı bu takımların ikisinde de silah olmayacak. Bir takım tır sürerken diğer takım da bisiklet sürecek. Sizin de anlayacağınız üzere tır kullanan takım bisiklet kullanan takımı ezmeye çalışacak. Bisiklet takımının amacı ise bitiş çizgisine kadar ezilmemek. Bisiklet takımından birisi bile çizgiyi geçerse oyunu bisiklet takımı kazanmış olacak. Tır takımının kazanması için tüm bisiklet takımının ezilmesi gerekiyor.



Tüm bunların yanı sıra oyuna, para ödüllü günlük görevler, meydan okumalar ve çeşitli aktiviteler eklenecek.

Yukarıda bahsi geçen tüm modlar, soygun modu ile aynı günde, 10 Mart 2015 tarihinde çıkacak.

KAYNAK