Merhaba Arkadaşlar işyerim için wp üzerinden bir site kurdum ancak validator.w3.org üzerinden web sitemi denetlediğimde 9 Errors, 7 warning(s) gösteriyor hatalı kodlarıda gösteriyor ama benim kod bilgim ws olmadığı için bu hataları nereden nasıl düzeltebileceğimi bulamadım yardımcı olabilecek konunun ehli varmı..


web sitem: spamasajankara.com


Validation Output: 9 Errors


Error HTML5 Validator Error ✉
Line 6, column 46: Attribute xmlns:og not allowed here.
…b="http://www.facebook.com/2008/fbml" >Line 6, column 46: Attribute with the local name xmlns:og is not serializable as XML 1.0.
…b="http://www.facebook.com/2008/fbml" >Line 6, column 46: Attribute xmlns:fb not allowed here.
…b="http://www.facebook.com/2008/fbml" >Line 6, column 46: Attribute with the local name xmlns:fb is not serializable as XML 1.0.
…b="http://www.facebook.com/2008/fbml" >Line 6, column 2767: Attribute itemprop not allowed on element meta at this point.
… hizmetinizde ankarada masaj salonu" />
Line 6, column 11084: Duplicate ID .
…n>
Line 6, column 7682: The first occurrence of ID was here.
…iv>
Line 6, column 11084: Bad value for attribute id on element section: An ID must not be the empty string.
…n>
Line 6, column 11504: Duplicate ID .
…/section>
Line 6, column 7682: The first occurrence of ID was here.
…iv>
Line 6, column 11504: Bad value for attribute id on element section: An ID must not be the empty string.
…/section>
Line 6, column 11504: Section lacks heading. Consider using h2-h6 elements to add identifying headings to all sections.
…/section>
Line 6, column 13812: Section lacks heading. Consider using h2-h6 elements to add identifying headings to all sections.
…="footer_teasers_wrapper dark_section">
itemscope
itemtype="http://schema.org/Article"
xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"
xmlns:og="http://ogp.me/ns#"
xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml" >Ankara Masaj Salonu Uzman Masöz kadrosu
232 × 186

Ankara Masaj Salonu

Ankara Masaj Salonu Olarak Yıllardır Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Vermekteyiz. Web Sitemizden Masaj Salonumuzda Verilen Hizmetler Hakkında Bilgi Edinebilirisiniz. Ankara Oran Şehrinde Faaliyet Gösteren Ankara Masaj Salonu İşinde Uzman Masöz ve Masör Kadrosuyla Sizlere Sunduğu Hizmetin Kalitesiyle Övünmekte Sizde Bu Hizmetten Yararlanabilirsiniz Steril Hijyenik Mekanımızda Gerçek Masajın Keyfini Sizlerle Tanıştırmaktan Gurur Duymaktayız. Uzun Yıllar Boyunca Elde Ettiğimiz Deneyimi Ankara Masaj Salonu Olarak Uzman Masöz Ve Masörlerimize Aktarmakta Güleryüzlü İlgi Alanında Geçerli Kurum Ve Kuruluşlarca Verilmiş Sertifika Sahipi masaj Terapistlerimiz İle Sizleri Hizmet İçin Siz Değerli Müşterilerimizi Beklemekteyiz.

Ankara Masaj Salonu…

232 × 171

Ankara Masaj Salonu Türk Hamamı

Ankara Masaj Salonu olarak Sizlere Türk Hamamı Sefasını Osmanlı Tarihinden Bugüne Getiriyoruz. Ankara Masaj Salonu Türk Hamamızda Sizlere Başlıca Kese, Köpük, Köpük Masajı, Sultan Masajı, Kahve Peeling Hizmetleri Sunmaktayız Masaj Salonları Arasında Elverişli Hizmete Hazır Sıcak Mekanımızda Profesyonel Ankara Masöz, ankara masörlerimiz ile Sizleri Beklemekteyiz. Ankara masaj Salonu Türk Hamamı Hamam, Ilılık Fin Hamamı, Sauna, Masaj Odaları, Soyunma Odaları VE Dileğinizce Dinlenip İstirahat Edebilceğiiniz Salonumuz Sınırsız Alkolsüz İçecek Meyve vb İkramlarımızla Sizleride Bu Keyfe Davet Ediyoruz.. Ankara Masaj Salonu Türk Hamamı Sizin Sağlığınız Huzurunuz. Ve Günün Stresinden Arınmanız İçin Hergün Kendini Geliştirerek Hizmetinizde

Ankara Masaj Salonu

233 × 155

Ankara Masaj Salonu Masajlarımız

Ankara Masaj Salonu: Masaj, Türk Hamamı, Sauna Alanlarında Siz Değerli Müşterilerimize Konusunda Uzman masöz ve masörler ile Güleryüzlü Kaliteli hizmet garantisi veriyor. Ankara Masaj Salonu Hizmetleri Arasında Yer Alan Masaj Uygulamalarında Hijyenden Ödün Vermeyerek Müşterilerinin Sağlığına Önem vermesiyle Kalmıyor Masaj Çeşitliliği Ve Profesyonel Ankara Masöz Ve Masörlerin Uygulamaları ile Ankara MAsaj Salonu Kendini Eşsiz Kılmayı Başarıyor Masaj Çeşitleri Başlıca “klasik Masaj, Aroma terapi masajı, Medikal Masaj, Harem Masaj, soft Masaj, süt bal Masaj, Bölgesel Masaj, selülit masajı, Çikolata Masajı, Food Reflex Masaj, Terapi Masaj, Stone Terapi Masaj, Jim Barane Masajı, thai masajı, Derin Doku masajı, Shiatsu masajı vb. Bir çok Masaj Çeşidini Ankara Masaj Salonu Profesyonel Ankara Masözleri masörleri Taranfından Uygulanmaktadır.

Ankara Masaj Salonu

Ankara Masaj Sauna, Türk Hamamı, Salonu, Merkezi

Masajın Profesyonel Ellerdeki Etkisi

İletişim
ankara-masaj-dört-el
800 × 588
ankaramasajılıklık
300 × 188
masajankara
300 × 201
<script></script>
 

 

wmaraci
reklam
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)