-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli dostlar ve moderatörüm benim müşterim için yaptığım Elite Danışmanlık web sitesini google da hızlıca ama organik şekilde nasıl yukarılara çıkarabilirim .
Lütfen sağlıklı bilgi verirseniz sevinirim saygılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
backlink lazım sana. forumdan araştır sağlık ve eğitim sitelerinden backlink al. Sitenin anahtar kelimelerini özenle yaz. Googleden araştır nasıl yazıcağını. backlink aldığın site googleden ziyaretçi gelen bi site olsun buna çok dikkat et. başarılar.
AaReLie
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım Öncelikle Backlink ve SEO Sabır İşidir. LAP Diye Olmaz Bu işler Sabret
DMOZ Kaydı Çok Zor Olur Bilgin Olsun Hiç Yoktan görünüm Olarak PR Değerin 1 Olsa Bile DMOZ Tekrar TEkrar Sitelerini Kontrol Ediyor.
Alt Paket İle Başlaman Lazım Sitenin HİTİNİ Yükseltmen Lazım Site Yaşına Bakmadım Varsa Hafif SEO Paketleri Uygula Forum içerisinde SEO İşlemleri ile ilgilenen arkadaşlara mesaj at yardımcı olurlar. Tek Söyliceğim Azcık Sabır ...
Adsense Gelince Ben Günde 50 Lira Kazanıyorum WordpressLi Sitemden . Şubat 15 Gibi Gelirler Kesildi Sebebini Çözemedim hesapta 500 lira var ama hala PIN Gelmedi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kesinlikle çıkar. Epin kelimesinde 1. sırada çıkıyordum siteyi kapatınca düştü. Seo gereksiz bence.
cagdaskorkmaz.com.tr