Konuyu nereye açacağıma karar veremedim kusura bakmayın. Henüz 2 gün önce format attım win7 home premium. Serialim var etkinleştirdim bla bla. güncellemeleri de yükledim hiç bir sorun yok. Google ın kendi sitesinden chrome u da indirdim. Kurdum ve reklam virusleriyle karsılasıyordum. Adwcleaner ccleaner antimalware hepsiyle tarama yapıyorum ve hiç biri herhangi bir virüse rastlamıyor.

İndirdiğim win7 ye gizlemişlerdir diye biraz araştırdım fakat hash değerleri tamamıyla aynı bildiğiniz msdn sürümü. Flash bellek ile format atıyorum. Flash bellek değiştirdim sonuç değişmedi. Başka bir win7 indirdim ve onunla kurulum yaptım ama sonuç hep aynı 3-4 kere format yedi pc 2 günde.

Chrome yukledikten sonra kullanıcı girişi dahi yapmıyorum belki senkronize olabilecek virüsler vardır diye. İE 11 de de aynı reklamlar görünmekte.







Yanlış farketmediysem vbulletin ve wordpress lerde bu reklamlar çıkıyor.İframe şeklimde görünüyorlar. Adguard gibi reklam engelleyiciler önermeyin lütfen kendi sitemdeki reklamlarıda görmem gerekli.



Site kaynak kodlarında görünmüyor bu arada kodlar.