-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Bir ekip kurup bilimsel, tarihsel, ilahiyat mevzularını videolu bir şekilde anlatmak istiyorum. Tek başıma zaman verimsiz geçiyor. Google da tanım yazıları ile gereksiz siteler çıkardığı için bana yardımcı olamıyor. Nasıl bir ekip edinebilirim, nasıl organize olabiliriz gibi konuları bir haftadır düşünüyorum.
Siteye ne gibi içeriklerin gireceğiyle ilgili biraz endişeliyim. Beğendiğim haberleri toplayacak olsam birçok haberi alıntılayıp tek bir yerde toplasam her sitede olduğu gibi üye çok azını görüntüleyebilecek. Uzun yazılar çıkarsam bu sefer çok yavaş olduğu için yükselmem epey zaman alacak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben ekipte yer almak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir İlahiyat Fakültesi öğrencisi olarak sisteminizin parçası olmak isterim.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi özelden görüşebiliriz. Yalnız bir siyasi görüş bile anlaşmazlıklara yol açabiliyor.Ben parti tutmuyorum tabi de bu tür ekiplenmelerde sürekli giren çıkan olduğu için biraz garip yaklaşıyorum. Nasıl bir etki oluşturabileceğimiz hakkında araştırma içerisindeyim. Dergi işinide düşündüm fakat etki olmayacaksa çıkarmasak daha iyi gibi. Grafik ve illustrasyon alanında iyiyim. Bu yüzden 2d animasyon şeklinde videolar hazırlamayı deneyeceğım. Kendi sesimin ideal olduğunu düşündüğüm için ulaşmak istediğim kitleye göre üslubu ayarlayabileceğim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi çekimser yaklaşıyorum daha çok bu sorunu çözmek ve sorularıma cevap alabilmek için açtım konuyu iki ekip arkadaşım mevcut.