-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni açmış olduğum web sitemi bugün semrush tan kontrol ettim 63 civarında backlink görünüyor hatta tanıtım yazısı gibi bişeyler var konu hakkında pek bir bilgim yok belki ben yanlış düşünüyorumdur ama linklerin tarihine baktığımda 1 - 2 sene öncesini gösteriyor yardımcı olabilecek birileri var mı en azından ne olduğunu açıklarsanız sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
site eskilerde alınmış demekkı sonra da siteyi uzatmamış ve boşta kalmış site. sende gidip tekrar o siteyi almıssın. iyi bir şey aslında. pekı tanıtım yazıları vs gelen backlınkler senın konunla aynı mı?
Sarp
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Zararı olacağını düşünüyorsanız eğer Google Webmasters Tools üzerinden disavow ile reddedin ve 1 ay içerisinde işleme alınarak manuel spam riski tamamen önlenecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında tahmin ettim ama alan adı boşta kaldıktan sonra alınca regleme tarihininde sıfırlandığını bilmiyordum :) konuyla aynı o konuda sıkıntı yok ama çöp siteler. webmaster tools da sitenize bağlantılar kısmında görünmesi gerekmiyor mu linklerin orada görünmüyor yoksa kaldıracaktım onları
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum baglantilar webmasters toolsta görünmüyor ama
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci/ Makale yazarı/ Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sizin ya da çevrenizden birinin ahrefs hesabı varsa oradan sorgulayıp çıktıları txt olarak aktarmak linkleri reddetmenizi sağlayacaktır.