-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Forumlar aslında bitmedi aslında artık çok ihtiyaç var ama şu forumlara değil. Genel forumların artık açılıp popüler olması çok zor malesef. Ancak çok büyük paralarla reklam alınırsa. ki burada kastım backlink değil bildiğimiz reklam. Çünkü forumları forum yapan içindeki üyelerdir. Eğer üyeleri kaliteli bir forumsa ve konu açma özelliği olan konulara yorum yapan üyelerse kısa sürede belli yere gelebilir.
Onun dışında her zaman yapılan hata şudur araştırma yapmadan aklına gelen ilk isimle forum veya blog açmaktır ki bundan dolayı çöp siteler artmaktadır.
Öncelikle forum ve bloglar artık genelllikten öte kategoriye odaklanmalıdır. Ondan sonra varsa o kategorinin alt kategorsine odaklanmalıdır ki site tutsun.
Artık insanlar ilk önce aramalarda siteleri tanıyor. Yani alt sayfalarınız aslında sizi tanıtan sayfalar . Oralarda kendini tanıtan siteler sonra üye kazanıyor. Tabi üye girip o sitede kaybolmuyorsa orada devamlı kalmayı tercih eder. Şimdilerde bakıyorum eski genel bloglara nerdeyse yüzlerce kategori var ve burada bir şey bulmak zor. Ama wmaracinda diyorsunuz wp temaya bakacam o zaman wordpresstedir iki satır aşağıda direk karşınızda. İnsanlar kullanabilirlik ve sadeliğe önem veriyor. Bu tarz şeylere dikkat edilirse her site, her blog, her forum tutar. Sadece gerekli analizlere ihtiyaç var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
forumun aslında blog gibi belli birşeye bağlı kalmaması taraftarıyım nitekim şu zamanlarda forum atakanın dediği gibi ölü bir sektör çok sağlam bir ekip ve çalışma gayreti göstermek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Söylenenler gerçekten çok mantıklı. Belli bir kategoride forum açmanın doğruluğu konusunda da hemfikirim zaten. Ama şuna pek cevap verilmedi gibi sanki...
Hangi sektör ilgi alır ? Yani bu illa oyunlarla ilgili mi olmak zorunda ya da teknoloji ?
Ulpianus
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forum olayı bitmiştir. Devri kapanmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
forumlar daha uzun süre bitmez. sadece beş para etmez forumların sayısı inanılmaz şekilde arttığı için bitmiş gözüküyor.
adam akıllı ekibini kur, hedef kitleni seçip ona göre güncel, canlı ve sağlam içerikle doldur. bak bakalım nasıl iş yapıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bassedas;
forumlar daha uzun süre bitmez. sadece beş para etmez forumların sayısı inanılmaz şekilde arttığı için bitmiş gözüküyor.
adam akıllı ekibini kur, hedef kitleni seçip ona göre güncel, canlı ve sağlam içerikle doldur. bak bakalım nasıl iş yapıyor.
Dediğini yapacağım, diğer yorumlar için de teşekkürler... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Makinist
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sabit bir konu üzerine olursa neden olmasın ki ?
Neden bu forum tutuluyor ? çünkü sabit bir kitlesi ve burada bir konu için koşturan ve insanların yardım almak , vermek ,birşeyler yapmanın peşinde olduğu için bu forum tutuluyor .
photoshop üzerine bir forum olabilir .
işletim sistemleri üzerine olabilir .
ama görüyorumki ne kadar iyi olursa olsun bir forum . İlk girdiğimde şu zevksiz insanların koyduğu temaları görünce isterse bilginin kralı olsun ben orda durmam . ( piyasadaki forumlardan bahsediyorum )
insanları temalarla , üye profilleriyle oraya aşık etmek lazımki , bir üye birşeylerden zevk alması lazımki orası tutulsn .