Sadece Düşün!
4-5 saniye değil. Çok daha fazlasına ihtiyacın var. Sadece düşün ve mümkünse düşünmeden konuşma! Karşındakini tanımadan da senli benli muhabbete girme.
Sen daha 15 ya da 16 yaşında internet cafede oyun oynuyor olmalıydın. Biz sitelerden kazandığımız parayı sayıyorduk. Sonra baktık bir sürü site duman olmuş.
Art niyet olmaksızın bir konuda bir anlık hata yapmak seviyesiz bir forum üslubu kullanmana neden olmamalı çocuk. Şimdi git birilerine danışmanlık yap ve batır onları!
4-5 saniye değil. Çok daha fazlasına ihtiyacın var. Sadece düşün ve mümkünse düşünmeden konuşma! Karşındakini tanımadan da senli benli muhabbete girme.
Sen daha 15 ya da 16 yaşında internet cafede oyun oynuyor olmalıydın. Biz sitelerden kazandığımız parayı sayıyorduk. Sonra baktık bir sürü site duman olmuş.
Art niyet olmaksızın bir konuda bir anlık hata yapmak seviyesiz bir forum üslubu kullanmana neden olmamalı çocuk. Şimdi git birilerine danışmanlık yap ve batır onları!
Eleştirmeye gelemeyen, bilgisi kıt bir zihniyetten verilebilecek en güzel cevap:
"Biz internetten milyarlar kazanıyoruz ya sen kimsin!"
Bu cümle artık o kadar kalıplaşmış, dillere pelesenk olmuş ki kazananda kazanmayan da aynı cümleyi kuruyor.
Ben sana teknik bir bilgi ışığında cevap verdim senin verdiğin cevap köşeye kıstırılmış akrepten farksız. Kendi kuyruğunu kendine sokuyorsun farkında mısın bilmem.
Diyeceğim o ki, hepimizin web üzerinden kazançları var. Bu, işi bildiğinizi gösteren bir kriter değil. Ayrıca işi bilmeyip, yok ben para sayıyordum şeklinde salvolara gerek yok. Yazdığınız cevap ne kadar bilgili olduğunuzu, akabinde ne kadar kazandığınızı zaten belli eder. Senin o ellerini yormana, cevap yetiştirmene gerek yok. İlla cevap yetirtireceksen, neden pingback yapılmaması gerektiğine dair bulgularını paylaş.