Türkiye’de operatör markalı olarak kullanıma sunulan 6 inç boyutlarındaki akıllı telefon bekleyenleriyle buluştu. Gayet zarif, hafif ve şık duran tasarım 6 inçlik koca bir ekranla ve uzun ömürlü pile sahip olan Vodafone Smart 4 Max piyasaya sürüldü. Beş sene öncesinde Türkiye’yi operatör akıllı cihazlarıyla ilk defa tanıştıran Vodafone şu sıralarda ilk Phablet’i olan Vodafone Smart 4 Power’ı ortaya koymuş durumda



Phablet’imiz 7.9 mm’lik bir inceliğe sahip, 170 gram ağırlığıyla da rakipleri arasında hafif olarak kalıyor. Arka kamerasında 13MP’lik Sony Exmor sensör bulunuyor, Sony kalitesinin dokunuşuyla beraber kamera performansı oldukça iyi görünüyor. Gayet iyi fotoğraflar ve Full HD videolar çekilebiliyor. Akıllı cihazımız Android 4.4.2 KitKat sürümüyle bizlere sunuluyor. Ayrıca Vodafone, dev telefonuna 4G teknolojisini yerleştirmeyi de unutmamış.



Bu cihaz Vodafone’da tarifenize ek olarak 24 ay taksit imkanlarıyla sizlerle buluşuyor. Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk’un dediklerini de eklemeden geçmeyelim:

“… 2010’da Türkiye’nin operatör markalı ilk cep telefonunu, 2014’te ise ilk defa yerli üretim 4G desteği olan akıllı telefonlarını abonelerimizle buluşturduk, ve şimdi ise Vodafone Smart 4 Max ‘ı operatör markalı ilk Phablet olarak Türkiye’ye getiriyoruz. Vodafone Smart 4 Max, devasa 6 inç ekranıyla gayet geniş görüş alanı sunarken, şık tasarımı, ince kasası ve hafifliğiyle teknolojiyi zarafetle buluşturmakta. Vodafone kullanıcıların bu ekonomik ve son teknoloji akıllı cihazla buluşabilmesine kolaylık sağlamak için tarifelere ek 24 ay taksit imkanı da sunmaktayız. Vodafone Smart 4 Max ile tanışmak üzere herkesi Vodafone Cep Merkezleri’ne bekliyoruz.”

Kaynak: Vodafone’un ilk Phablet’i !