Bipleo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
örneğin genç bankkarttan alıyorum...
yani kartın üstünde mastercard veya visa bulunuyorsa olur.
Ama maestro falansa çalışmaz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
hocam ziraat bankasında sorun var isterseniz müşteri hizmetlerini arayın bendede ziraat bankasının iki kartı var ikiside mastercard ama biriyle alabiliyorken diğeriyle alamıyorum internetten alışveriş için falan full yetki vermeniz gerekiyor olabilir onlara durumu anlatın yardımcı olurlar bu arada bilmiyorsanız numarası 444 00 00 sürekli aramak zorunda kaldığımdan ezberledim ama bankaya giderseniz daha iyi olur onlar kesin halleder
Bipleo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
444 00 00 ara sorununu bildir 1 kaç dakikada sorun çözülür çağrı merkezindeki kişilerin verdiği talimata göre hareket edersen herhangi bir sorun kalmayacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
mesleksiz
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuyu hortlatıyorum bilgilendirme amaçlı şuan müşteri hizmetlerini aradım ve godady firmasından ziraat bankakartı ile ödeme yapamazmışık boşuna şube filan dolanmayın.
https://goo.gl/PEq8Wd
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Hukuk Fakültesi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bende geçenlerde gençbankkarttan denedim ve aynı sorun bende de oldu. Banka kartı olmasının bir önemi yok, ziraatte bi problem var. Garanti Para Karttan satın aldım. İlla kredi kartı olması gerekmiyor. Ziraat hariç başka banka kartlarından satın alabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
GÜNCEL!
arkadaşlar domain yenileyemiyorum aynı hatayı veriyor. kart ziraat ve daha önce bu kartla domaini almıştım godaddyden. dolar alıp başını gitmeden alan adını yenilemem lazım. çözüm nedir bilen var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sanat Tarihçisi
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kredi kartıyla ödeme gerçekleştirebiliyorsunuz hocam . Bir kez ödeme gerçekleştirdikten sonra şu an kullanamadığınız kartınızı da alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. ( Ben bu şekilde yapmıştım. )
www.sinanusta.com.tr