lostyazilim
tr.link

Seo İçin Böyle Bir Hizmet Vermek İstiyorum . Sizce Ederi Nedir ve Siz Satın Alırmıydınız ?

56 Mesajlar 5.299 Okunma
lstbozum
tr.link

miraskondu miraskondu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 05.02.2015
    • Yaş/Cinsiyet 60 / E
    • Meslek Webmaster
    • Konum Kocaeli
    • Ad Soyad Ü** K**
    • Mesajlar 85
    • Beğeniler 9 / 11
    • Ticaret 6, (%100)
    Ben de ref olabilirim

wmaraci
    reklam

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
    • Üyelik 26.10.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad A** K**
    • Mesajlar 1922
    • Beğeniler 52 / 360
    • Ticaret 54, (%100)
    Refler sırada da para vermeye gelince, yapacağın çalışmayı ücret karşılayabilecek mi önce bunu belirlemen gerek. Şöyle düşün.240 özgün yazıyı ,300 kelimelik demişsin.2 liradan satsan indirim falan 450TL eder. Sen bu hizmeti daha fazlasına vermen lazım ki emeğine değsin.500-600 lira gibi ücret alman gerekli en az. Bunu veren olur mu açıkçası çok zor. Ama karar senin. Bu arada herkes gibi bende ref olurum :D

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

c0nnet adlı üyeden alıntı

Fiyat konusu bilmem ama içerik ve yapacağın hamleler özgün ise bende ilgilenebilirim.

Ustam fiyat konusunda şöyle bir düşüncem var. Şimdi makaleler %100 özgün olacaksa (bence gereksiz) fiyat normalden cok yükselir. Neden ? Benim makaleyi hazırlamam bir iş ise %100 özgünlük için test edip editlemek 2 iş. Yani makale %80 özgün çıktı. Şimdi kalkıp bunu %100 yapmaya calışsam makaleyi yazdığım kadar zaman daha kaybederim.

Yani Özgünlükten kastım ancak %50 civarında olur. Ama şunu unutmamak gerek google %100 özgün olacak diye bir şart koşmuyor. Bu bizim takıntılarımız. 2 aylık sitemle 2 yıllık sitelerden birebir içerik çekiyorum (izinli tabi ki) benim sitem ana sitede önde cıkıyor.

Vereceğim hizmette bunu ön plana çıkarmak istiyorum. Ben sitelerinize kopya içerik sayılmayacak derecede bir yazı göndereceğim. Sonuçta bir insan hazırlayacak ve en ge. 3 gunde teslim etmeye çalışacak.

İsteyene %100 de yapabilirim ama bu gereksiz bir fazla yük olacaktır.

• Üyelik 26.10.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad A** K**
    • Mesajlar 1922
    • Beğeniler 52 / 360
    • Ticaret 54, (%100)
    Hocam benim sana asıl önerim, kafandaki fiyatı belirle sonra kendi siten için uygula. Uygulamadan önce de anahtar kelimelerindeki sıralamalarını caps al. Sonra belirli bir süreç sonra ki durmunu analiz et ve işe yarama olayın göster. Sonra da atıyorum 1-2 kişiye ref verirsin. Gerisi gelir aten işini iyi yaparsan.
    dtmuratcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Refler sırada da para vermeye gelince, yapacağın çalışmayı ücret karşılayabilecek mi önce bunu belirlemen gerek. Şöyle düşün.240 özgün yazıyı ,300 kelimelik demişsin.2 liradan satsan indirim falan 450TL eder. Sen bu hizmeti daha fazlasına vermen lazım ki emeğine değsin.500-600 lira gibi ücret alman gerekli en az. Bunu veren olur mu açıkçası çok zor. Ama karar senin. Bu arada herkes gibi bende ref olurum :D

Ustam içeriği %100 özgün yapsam bile o fiyata yapmayacagım. Ama önce şuna karar vermek gerek %100 özgün mü istersiniz yoksa %50 özgünlük yeterli mi sizin için. Ben olsam %50 olanı alırdım. Çünkü %100 özgün yaparsam alacağım ücret 5k ise %50 özgün içerikten alacağım ücret 1 k. Yani benim için %100 özgün yapmak 5 kat daha zor daha pahalı. Sadece yazıyı teste sokmam bile benim dünya vaktimi alıyor.

Ama sonucta para mı bu her türlü çalışırım karşılığını aldıktan sonra.

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 16.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 39 / E
    • Meslek ..........
    • Konum Çanakkale
    • Ad Soyad A** A**
    • Mesajlar 515
    • Beğeniler 268 / 39
    • Ticaret 0, (%0)
    hocam çok uğraş gerekli bunlar için yazıları spinner ile çevirip yapın ve 250 den aşağı yapmayın. tek tek kendiniz o kadar yazı yazıp , paravan kuracaksanız en az 3 bin tl almanız gerekiyor.

lordex lordex LO LE Kullanıcı
    • Üyelik 30.01.2014
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek ögrenci
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad S** A**
    • Mesajlar 1127
    • Beğeniler 67 / 135
    • Ticaret 14, (%100)
    ref olabılırım

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

Hocam benim sana asıl önerim, kafandaki fiyatı belirle sonra kendi siten için uygula. Uygulamadan önce de anahtar kelimelerindeki sıralamalarını caps al. Sonra belirli bir süreç sonra ki durmunu analiz et ve işe yarama olayın göster. Sonra da atıyorum 1-2 kişiye ref verirsin. Gerisi gelir aten işini iyi yaparsan.

Tavisiye Lazım'ın yorum yapmaması gercekten büyük talihsizlik olurdu benim için. :) Ustam haklısın. Ama İnsanlarımız şu konuda sıkıntı cekiyorlar. Bir paketi seo zannedip bir paket alıp ilk sıra hayal ediyorlar. Şimdi ben yükselirim ama ben zaten bu paravanlara çok da muhtac değilim ki. Hem ben yükselirim ama baska bir arkadas yukselemez.

• Üyelik 26.10.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad A** K**
    • Mesajlar 1922
    • Beğeniler 52 / 360
    • Ticaret 54, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Tavisiye Lazım'ın yorum yapmaması gercekten büyük talihsizlik olurdu benim için. :) Ustam haklısın. Ama İnsanlarımız şu konuda sıkıntı cekiyorlar. Bir paketi seo zannedip bir paket alıp ilk sıra hayal ediyorlar. Şimdi ben yükselirim ama ben zaten bu paravanlara çok da muhtac değilim ki. Hem ben yükselirim ama baska bir arkadas yukselemez.

:) Umarım yorumunuz olumludur sitem için en azından ben öyle algıladım. Dediğin doğru ancak söyle bişey de var. Kelin merhemi muahhabeti de var. Önce kendinde uygulayıp yükselt, sonra da birkaç kişiye ref olarak yap veya uyguna yap. Sonra zaten zamanla müşteri çıkacaktır iyi iş yaparsan.
    kendoka

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

Uzmann adlı üyeden alıntı

hocam çok uğraş gerekli bunlar için yazıları spinner ile çevirip yapın ve 250 den aşağı yapmayın. tek tek kendiniz o kadar yazı yazıp , paravan kuracaksanız en az 3 bin tl almanız gerekiyor.

Ustam spinner olayını Allaha hamd olsun astık. İşimizi kolaylaştıran bir çok program olabilir ama %100 özgün bile olsa okunamayan yazıları yayınlamam. Ha paravanlar çok mu önemli diceksin... Ama bunlar paravan değil esas oğlan :)
    Düşünelim bakalım. Şimdi evet bu işi yapacagımız fiyatı belirlemek gerek ama alım gücüne de bakmak gerek bence. Yani sence insanlar bu paketlere ne kadar ücret ödeyebilir ki ?

Ek Olarak:

:) Umarım yorumunuz olumludur sitem için en azından ben öyle algıladım. Dediğin doğru ancak söyle bişey de var. Kelin merhemi muahhabeti de var. Önce kendinde uygulayıp yükselt, sonra da birkaç kişiye ref olarak yap veya uyguna yap. Sonra zaten zamanla müşteri çıkacaktır iyi iş yaparsan.

Olumlu yorum yaptım ustam merak etme. Arada sitene girerim de ondan öyle dedim :)

Haklısın ama şimdi benim böyle bir çalışma yapacağım sitem yok. Ha böyle bir site yapsam ona ayrı bir emek vermek gerekecek. Bir de dediğim gibi ben işin sonuc tarafına asla karısamam. En azından karışmamak için elimden geleni yaparım. Yani evet arkadaslar %100 yukselme garantili paket diyemem. Evet bunu ispatlayıp desem satışlarım artar ama herkes bu paketle işin bittiğini sanar ve yukselemeyen soluğu kapımda alır. Ben asla yükselme kısmına karışmak istemiyorum. Bazı arkadaslar satış yaparken böle konusup alıcıyı tavliyor ama ben bunu yapamam.

Kendi sahamda en iyi hizmeti vermek için çalışırım ama diğer tarafa girmem :)

sence %100 özgunluk için gayret etmeye gerek var mı. Bu diğer türlsünden 5 kat pahalı olur ama ;)

wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al