Uzmann adlı üyeden alıntı
hocam çok uğraş gerekli bunlar için yazıları spinner ile çevirip yapın ve 250 den aşağı yapmayın. tek tek kendiniz o kadar yazı yazıp , paravan kuracaksanız en az 3 bin tl almanız gerekiyor.
Ustam spinner olayını Allaha hamd olsun astık. İşimizi kolaylaştıran bir çok program olabilir ama %100 özgün bile olsa okunamayan yazıları yayınlamam. Ha paravanlar çok mu önemli diceksin... Ama bunlar paravan değil esas oğlan :)
Düşünelim bakalım. Şimdi evet bu işi yapacagımız fiyatı belirlemek gerek ama alım gücüne de bakmak gerek bence. Yani sence insanlar bu paketlere ne kadar ücret ödeyebilir ki ?
Ek Olarak:
mühendis adlı üyeden alıntı
:) Umarım yorumunuz olumludur sitem için en azından ben öyle algıladım. Dediğin doğru ancak söyle bişey de var. Kelin merhemi muahhabeti de var. Önce kendinde uygulayıp yükselt, sonra da birkaç kişiye ref olarak yap veya uyguna yap. Sonra zaten zamanla müşteri çıkacaktır iyi iş yaparsan.
Olumlu yorum yaptım ustam merak etme. Arada sitene girerim de ondan öyle dedim :)
Haklısın ama şimdi benim böyle bir çalışma yapacağım sitem yok. Ha böyle bir site yapsam ona ayrı bir emek vermek gerekecek. Bir de dediğim gibi ben işin sonuc tarafına asla karısamam. En azından karışmamak için elimden geleni yaparım. Yani evet arkadaslar %100 yukselme garantili paket diyemem. Evet bunu ispatlayıp desem satışlarım artar ama herkes bu paketle işin bittiğini sanar ve yukselemeyen soluğu kapımda alır. Ben asla yükselme kısmına karışmak istemiyorum. Bazı arkadaslar satış yaparken böle konusup alıcıyı tavliyor ama ben bunu yapamam.
Kendi sahamda en iyi hizmeti vermek için çalışırım ama diğer tarafa girmem :)
sence %100 özgunluk için gayret etmeye gerek var mı. Bu diğer türlsünden 5 kat pahalı olur ama ;)