lostyazilim
tr.link

Seo İçin Böyle Bir Hizmet Vermek İstiyorum . Sizce Ederi Nedir ve Siz Satın Alırmıydınız ?

56 Mesajlar 5.443 Okunma
acebozum
tr.link

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
    • Üyelik 03.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad O** T**
    • Mesajlar 2348
    • Beğeniler 727 / 726
    • Ticaret 57, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Tabi sen %100 özgun diyorsun oyle mi ?

Evet %100 özgün olmalı tabii.

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
    elektronikssl
    webimgo

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

miraskondu adlı üyeden alıntı

Ben olsam valla 1k'dan satarım. Ama reften sonra satın almak istediğimde 1k veremem :D

Normalde bu zihniyete ref verilmez ama acık sözlülüğün seni 2. ref yaptı.Eğer baslarsam 2.ref senin :)

Ek Olarak:

Bipixel adlı üyeden alıntı

Evet %100 özgün olmalı tabii.

Bi kampanya paketi yazsan olur mu değerlendirriz hep beraber.
    miraskondu

kişi bu mesajı beğendi.

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
    • Üyelik 26.10.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad A** K**
    • Mesajlar 1922
    • Beğeniler 52 / 360
    • Ticaret 54, (%100)

Hmm. İşte aranan kan buydu. Bana bunlarla gelin abilerim ablalarım :)

Peki ustam sen bunu yeterli buluyorsun ya sence bu iş için ne kadar istemek mantıklı. İnsanların alım gucu neye musait.

Ek Olarak:

Ankete oy verirsen sevinirm :)

Hmm %100 olsun diyorsun az olsun diyorsun. Kafanda bir paket var mı ?

Ben gerçekçi konuşmayı severim. Belki BEN para verip almam veya alamam. Ama alabilecek olanları kaçırmamk açısından, 240 yazı yayınlayacğına atıyorum.5 blog ile 10'ar yazı yazarım. İlk yazılar linksiz olur. sonra kendi aralarında link ağı kurarım. Son 1-2 yazı da ana siteye link çıkarım ve blogları teslim ederim. bu sayede alanın elinde 5 tane link ağı kurulmuş paravan olur. 50 yazı olur. Bu sayede fiyatta ucuza gelir.

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Ben gerçekçi konuşmayı severim. Belki BEN para verip almam veya alamam. Ama alabilecek olanları kaçırmamk açısından, 240 yazı yayınlayacğına atıyorum.5 blog ile 10'ar yazı yazarım. İlk yazılar linksiz olur. sonra kendi aralarında link ağı kurarım. Son 1-2 yazı da ana siteye link çıkarım ve blogları teslim ederim. bu sayede alanın elinde 5 tane link ağı kurulmuş paravan olur. 50 yazı olur. Bu sayede fiyatta ucuza gelir.

Hacım ciddi söylüyorum bir paket yazsana. Ben bu konuyu bu acık fikirler için actım. Beyin fırtıanası yapıp uygun ve en faydalı olanı buluruz.

wmaraci
    wmaraci

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
    • Üyelik 26.10.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad A** K**
    • Mesajlar 1922
    • Beğeniler 52 / 360
    • Ticaret 54, (%100)

Hacım ciddi söylüyorum bir paket yazsana. Ben bu konuyu bu acık fikirler için actım. Beyin fırtıanası yapıp uygun ve en faydalı olanı buluruz.

Paket derken mesela şöyle;

3 Adet Blogspot
    1 Adet Wordpres
    1 Adet Tumblr

Açıp ilk hafta her gün bir tane olmak kaydıyla hepsine 5'er tane girilse. Sonraki 2-3 yazı bu paravanlar arasında link verilse ki link inşaası olsun. Sonraki 2-3 yaıdan da ana siteye link çıkılsa. Paket sonrası da paravanlar paketi alana verilse. Bu sayede hem totalde 2x5=10 tane tanıtım yazısı yayınlanmış olur ve hem de devam ettirilirse sürekli kulanılabilecek link inşaalı 5 paravana sahip olunur.

Sonuçta bu konuda bilgim üst düzeyde değil. Belki daha iyi bilenler yorumlar.

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Paket derken mesela şöyle;

3 Adet Blogspot
    1 Adet Wordpres
    1 Adet Tumblr

Açıp ilk hafta her gün bir tane olmak kaydıyla hepsine 5'er tane girilse. Sonraki 2-3 yazı bu paravanlar arasında link verilse ki link inşaası olsun. Sonraki 2-3 yaıdan da ana siteye link çıkılsa. Paket sonrası da paravanlar paketi alana verilse. Bu sayede hem totalde 2x5=10 tane tanıtım yazısı yayınlanmış olur ve hem de devam ettirilirse sürekli kulanılabilecek link inşaalı 5 paravana sahip olunur.

Sonuçta bu konuda bilgim üst düzeyde değil. Belki daha iyi bilenler yorumlar.

Şimdi ustam paket olarak yapmak mumkun de busefer de şçyle bir sıkıntı var.Ben sitenin içeriğini tek seferde girmem lazım. Bir site ile her gun ugrasamam kafam kaldırmaz. Ben bir iş için max 3 gun ugrasıp tüm yönlendirmeleri yapıp bırakmalıyım. Takip eden surec alıcıya ait olmalı bence. buna göre bişey hazırlayalım.

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 30.07.2014
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad H** T**
    • Mesajlar 623
    • Beğeniler 0 / 112
    • Ticaret 3, (%100)
    bu bahsettiğin iş oldukça meşakatli bir iş referans verilecek bir iş değil. üstelik bunu insanlar için yapacağına kendin için böyle 50 site yap rahatına bak ;)

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

bu bahsettiğin iş oldukça meşakatli bir iş referans verilecek bir iş değil. üstelik bunu insanlar için yapacağına kendin için böyle 50 site yap rahatına bak ;)

Ustam neden olmasın ki. Ben 3 kişiye ref vereceğim dedim ve yazıları özgünlük testinden gecirmeyecektim. Ama şimdi %100 özgunluk için testten gecireceğim ve sayıyı azaltacagım. Rica etsem 50 liradan 500 liraya kadar bu tarz bir paket içeriğini yazar mısınız. Gercekten benim için degerli bir yorum olur.

scopewm scopewm https://goo.gl/kheJRt Kullanıcı
    • Üyelik 31.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek webmaster
    • Konum Eskişehir
    • Ad Soyad U** K**
    • Mesajlar 181
    • Beğeniler 52 / 56
    • Ticaret 20, (%100)
    Fikir eyvallah güzelde, bu işe tek başına gireceksen girme!! Angarya iş olur senin için takımla bunu yaparsın ama müşteri bulamazsın? arkadaşında dediği gibi makale yazıları 700 - 800 lira civarında, bunu kampanya ile satsan 999 tlye sana 199 tl bırakır. 240 makaleyi nerden baksan 2 haftada yazarsın hiç durmasan yani sana günlük 200 / 15 =13.3 tl sigortalı işe gir daha kardasın :) Bence nicheyi düşün tabiki idealin para kazanmaksa..
    kendoka

kişi bu mesajı beğendi.

Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

scopewm adlı üyeden alıntı

Fikir eyvallah güzelde, bu işe tek başına gireceksen girme!! Angarya iş olur senin için takımla bunu yaparsın ama müşteri bulamazsın? arkadaşında dediği gibi makale yazıları 700 - 800 lira civarında, bunu kampanya ile satsan 999 tlye sana 199 tl bırakır. 240 makaleyi nerden baksan 2 haftada yazarsın hiç durmasan yani sana günlük 200 / 15 =13.3 tl sigortalı işe gir daha kardasın :) Bence nicheyi düşün tabiki idealin para kazanmaksa..

Peki senin aklında şöyle satılabilir dediğin bir paket var mı. Benim önerimin dısında :)

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al