caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Wp fastest cache , Türk yapımı kesinlikle ve kesinlikle etki ediyor. Denemeni öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
"wp fastest cache" bu eklentiyi kurarsan sanırım hız artışı olacaktır. aslında gtmetrix üzerinde oranlar gayet iyi görünüyor. sorgu sayısı azaltılabilir. resimler optimize edilebilir. bunlar benim görüşlerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merhaba çok teşekkür ederim deneyeceğim sonuçları yazarım inş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
hocam neden olabilecek sebepleri teker teker aşağıda yazdım size bunları incelerseniz sorunun giderileceğini düşünüyorum
#Kullandığınız hosting firması nerede ve size ayrılan ram kullanım alanı bazı firmalar çok az kullanım izni verir buda sorun olur
#sitenizde dışarıdan çok fazla dosya varsa sayfa yüklenim hızı düşer mesela google font kullanıyorsanız ve fonta çok fazla özellik atarsanız sıkıntı olur
#çok fazla javascript kodu çalıştırıyorsanız ve bu kodlar sayfanın üst kısmında yazıldıysa sayfa yüklenme hızını etkiler
#scriptten kaynaklanan bi sorun olabilir sizinle aynı scripti kullanan başka siteler varsa onlarıda incelemeniz faydalı olabilir onlardada aynı sorun varmı yok mu bi bakın derim
Not:Hocam bunları yazdıktan sonra sitenizi biraz inceledimde ana sayfada dışarıdan çektiğiniz çok fazla link var muhtemelen bunların yüklenmelerinden kaynaklanıyordur dışarıdan çektiğiniz bu verileri azaltmanız sorunu tamamen çözmese bile önemli ölçüde yüklenme hızını azaltacaktır diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
E** A**
-