Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba , son zamanlarda herkes film sitesi açıyor ve hit kazanıyor bende kendime bir film sitesi açmak istiyorum ama yaninda ek hizmetler vereceğim simdi aylık kazancı ne kadar olabilir ? 1 ayda ne kadar hit ulaşabiliriz film siteleri yasal değil o yüzden gelecekleri parlak gözükmüyor bunun hakkında fikirlerinizi neler
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Film sitesi isi bence zor. Saglam deo gerekli ki kurtlar sofrasindan pay alasin. Bir de illegal. Telif haklariyla ilgili sorunlar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Lagger dostum hiçbirşey göründüğü gibi değil... hemde hiçbirşey.. Ne kadar ekmek o kadar köfte önce çok harcamalısınki sonra SİTEN KAPANMAZSA çok kazanasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
eğer kaliteli içerik girip kullanıcı odaklı olursan bi yer edinebileceğini düşünüyorum. şahsen ben 1 aydır bu sektördeyim ve ufakta olsa sadık kullanıcıyı yakaladım biraz. ortalama sayfada durma zamanı 10dakikayı geçti. ama para için sağdan soldan reklam fışkıracaksa hiç bulaşma derim. ya da vizyon filmler çıkmadan çıkmış gibi yayınlarsan.
banzell
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
günde en az 5 film paylaş arkana yaslan kardeşim.. 3.ay bi kaç link satın alırsın devam edersin yoluna :) zor olan kısmı hergün paylaşım yapman lazım .. "film izle" gibi bir kelimede çıkman için minimum 1 yıl harcaman lazım .. hem maddii hem manevi kardeşim .