Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba, böyle forumların sizce geleceği varmıdır ? Simdi diyorlar forum açmayın tutmaz falan diye bende çok açmak istiyorum ama gelecekte ne kadar tutulur bana göre forunlara olan ilgi azalıyor sizin düşünceleriniz nelerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
eskiden açılmış olan forumların ve belli amaca hizmet eden forumların her zaman bir geleceği vardır. ama bu aşamada bir forum açmak pek mantıklı gelmiyor, ben daha çok sitenin yanına ek olarak soru cevap kısmı açılabilir diye düşünüyorum. bu daha aktif olur bence.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Forum demek, ekip demek. Ekibiniz olunca gerçekten ilerleme oluyor. Tabii bunun yanı sıra özgünlük, farklı içerik, diğer forumlardan farklı özellikler vs.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumun hangi konu hakkında olacağıda önemli. Mesela webmaster forumu olsa piyasada bir çok büyük forumlar varken neden sizin forumunuzu tercih etsinler. Yada siz olsaydınız tercih eder miydiniz? Keza diğer sektörler de öyle. O sektörde artık markalaşmış büyük forumlar varken işiniz çok zor. Çok büyük yatırım yapsanız bile forumunuz kesin tutar diyemiyorum malesef. Sosyal medya forumları öldürdü.
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İçerik oyunsa forum her zaman tutar çünkü bütün gamerlar,playerlar forumdan başka siteye girmez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Geleceğinin olduğunu pek düşünmüyorum maalesef zamanında on numara muhabbetlerin donduğu script forumdur.Ama artık her şey gibi internet de gelişiyor kullanılar daha da bilinçli hale geliyor simdi durup düşündüğünüzde ben gerçekten her gün konunun acildigi her gün yanit verilen yorumlar yapilan forum saymaya kalksam inanin bir elin parmaklar ini geçmez.Forum olayı öldü eskiden her üyenin bi rank almak için harul hurul konu kastigi forumlar bitti, artik kimse babasının hayrına konu kasmiyor herkes kazanmanın çıkarın peşine düşmüş üyesi de adminide... teşvik için BC.VC gibi yerler de olsa da forumlar ve konu açan üyeleri bitti diyebilirim.Onun yerini bloglar aldı hem önune gelen saçma sapan konu acmiyor hem yorum yapmak için üye olma derdi kalmadi her şey tamam foruma ne gerek var.Forumlarin uçsuz bucaksız kategorilerinde dolaşmak yerine daha kolay temalarla bloglar daha önde bence.Diyorsanız benim bir ekibim var tek alanda paylasim yapacagiz benden önerisi şu olur kurun bi wordpress kurun güzel kolay bir tema açın editörlüğü yazarlıgi suyu buyu hem kendiniz yazin hemde yazmak isteyenin onunu acın, her gün bugün kaç ileti gönderilmiş diye dertleneceginize kafanız rahat olsun.
MCuhadar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Bu devirde forum yükselmez demek yalan olur hertelden forum asla yol alamaz fakat yarın mesela androidde iyi bir oyun çıktı ilk haftadan 1,000,000 indirme oldu hemen o oyun hakkında forum açın.Clash of Clans forumu açın birde bu siteden birkaç kişiye rica edersnizi size yardım ederler ekip olur ve siteyi yükseltirsiniz.Mesela AA diye bir oyun var androidde o oyun hakkında bir forum olmadıgına eminim ve onun hakkında bir forum çok iyi olurdu dogrusu.Size önerim açarsanız o oyun hakkında açabilirsiniz oyunu yapamayanlara tüyolar veya ona benzer bölümler olan bir forum güzel olurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
140, (%100)
sağlam ekip kadrosu ile yola çıktıktan sonra kimse birşey diyemez zamanında banada açma yapma etme şudur budur diyen oldu inadım inattır.
İyikide bu sefer tersine gitmişim ekmeğimi yiyorum forumdan :) bilginiz olsun
prodoviz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Genel forumlar zor tutar belki de tutmaz. Ancak, yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi belirli bir konuya/türe özgü forumlar tutabiliyor bu aralar.