wmaraci reklam
lidertakipci

Organik Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

2 Mesajlar 799 Okunma
advertseo
wmaraci reklam

suaritmauzmani suaritmauzmani WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Tanıtım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)


Merhaba su arıtma cihazı kullanıcıları.Bugün son günlerde çok aktif olarak satış yapılan organik su arıtma cihazı hakkında detaylı bilgi vermek istiyoruz.Peki nedir bu organik su arıtma cihazı neden organik denilmiş ve filtre görevleri nedir bundan bahsetmek istiyoruz.

İlk olarak şundan bahsetmek isteriz ki ;su arıtma cihazları üretilirken 5 aşamalı pompalı veya pompasız olarak üretilmektedir.Ama daha sonra gelişen teknoloji ile bu sistemler daha da geliştirilerek 6 aşama,7 aşama,8 aşama,9 aşama hatta 10 aşamaya kadar çıkartılabilmektedir.Bunun sebebi ise filtre sisteminin gelişmesidir.

Yukarı da bahsettiğimiz gibi filtrasyon üniteleri gelişerek filtre sayıları artmaktadır.Filtre sayıları artarken her filtreninde ayrı ayrı görevi bulunmaktadır.Mesela cihazın ilk beş filtresinde suyun içerisinde bulunan zararlı bakteriler ve bunun gibi insan vücuduna zararlı olarak bulunan kimyasal maddelerin yok edilmesi amaçlanmıştır.Dediğimiz gibi filtre ile birlikte suya ek olarak bazı mineraller eklenmektedir.Bunları sıralamak gerekirse;

Mineral Filtre; Suyun içerisine ek olarak magnezyum ve kalsiyum katması amacıyla takılan bir filtredir.Özellikle mineralsiz olarak bulunan sulara mineral katması amacıyla gelişen bir filtre sistemidir.

Alkali Filtre: Bu filtre aslında çok çok önem taşımaktadır.Özellikle suyun içerisine ph artırmak amacıyla takılan bir filtredir.Eğer damacana su kullandı iseniz yada pet şişe su aldı iseniz her zaman ph oranı yazmaktadır.Bu filtre sayesinde normal suda ph değeri en fazla 5 veya 6 iken bu filtre sayesinde 7 ve 8,5 arası bir ph çıkartması sağlanır.Bu sayede kan yapımını sağlar ayrıca bayanlarımızın son zamanda diet olarak yaptığı ve zayıflamak amacıyla içtikleri alkali suyu sağlar.

İnfrared Filtre:Bu filtrenin asıl amacı özellikle çocuklu ailelere tavsiye edilen bir filtredir.Eğer yeni bebeğiniz var ise yada çocuklarınızda veya sizde cilt veya saç problemi var ise bu filtre kesinlikle tavsiye edilir.Saç ve cilt problemlerine iyi geldiği gibi ayrıca yeni doğmuş bebekleri bu su ile banyo bile yaptırabilirsiniz.

4lü Mineral Filtre; Bu filtre ise yukarıda bahsedilen filtrelerin birleşiminden ortaya çıkan bir filtredir.Yukarıda bahsedilen tüm mineral ve özellikleri tek filtreye belirli oranda eklenmiştir.Bu sayede ek olarak mineralli ve daha yararlı bir su içmiş olursunuz.

Peki normal 5 aşamalı bir cihazda neler bulunur birazda bundan bahsedelim sizlere.

Normal bir cihazda ilk 3 aşamada suyun içerisinde bulunan katı metallerin tortu veya pasın yok edilmesi amacıyla sediment filtre eklenmiştir.Bu sediment filtreye ayrıca iplik filtrede denilmektedir.Bu filtre katı metalleri kendi bünyesinde tutarak size ulaşmasını engeller.

Daha sonra ki filtre ise belediyenin suya katmış olduğu kloru alması amacıyla kullanılan gaç karbon filtre kullanılmaktadır.Klor bir nevi temizlik maddesi olması sebebiyle belediye suya katmaktadır.Ama sonuçta klor deterjan için için kullanılan bir sistem olup insan vücuduna zararlı bir kimyasaldır.Belediyeler bunu bildikleri halde halen suya klor katmaktadırlar.

Diğer filtremiz ise blok karbon filtredir.Bu filtre suya belirli bir düzen vermesi amacıyla kullanılır.Suda bulunan kötü kokuyu ve kireci alarak suyun rengini ve kokusunu ayarlamaktadır.Buda daha temiz bir görünüm vermektedir suya.

En önemli filtre olarak kabul edilen ve cihazın asıl filtresi olarak kabul edilen membran filtre hakkında bilgi vermek aslında çok yeterli olmaz.Cihazın beyni asıl görevi yapan filtredir.Bu filtre suyun içerisinde gözle göremediğimiz bakterileri ve zararlı maddeleri alarak dışarıya atılmasını sağlar.Gözenekleri ise insan derisinde bulunan gözeneklerden daha ince olup tüm zararlı maddeleri dışa atılmasını sağlar.Aslında bir çok kullanıcı bu filtreye reverse osmosis veya ters ozmoz diyede biliyor.

Son olarak ise kullanılan post karbon filtre.Yani tatlandırıcı filtre.Bazı arkadaşlar ve kullanıcılar tatlandırmak amacıyla filtrede farklı kimyasal kullanılmış diyebilir ama kesinlikle bu söz konusu değildir.Son zamanlarda çokça rastgeldiğiniz Survivor programını bilirsiniz.Devamlı olarak yarışmacılar hindistan cevizi kabuğunu yerler.Ve bu tatlı bir şeydir.Filtrenin içerisinde de dediğimiz gibi hindistan cevizinin kabuğu vardır ve isteyen filtreyi açıp bakabilirler.

Şimdilik bu kadar su arıtma cihazı kullanıcıları.Aklınıza takılan soru ve sorular olursa bize ulaşabilirsiniz.Ayrıca %100 organik su arıtma cihazı almak isterseniz aşağıda ki websitemiz üzerinden bizlerle iletşime geçerek satın alabilirsiniz.

Web Site Adresimiz: http://www.organiksuaritmacihazi.com/

 

 

wmaraci
reklam

kenangenc kenangenc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek web master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hayatımızın birçok aşamasında, bir şeyler için çabaladığımız gözler önüne serilmektedir. Bu gibi zaman yemek için olabilir kimi zamanda ise tamamen farklı bir amaç için olabilmektedir. Ama yine de her zaman için çalıştığımız aşikar ve ortada. Günlük hayatımızda en çok kullandığımız besinlerden bir tanesi şüphesiz ki sudur. Su temel geçim kaynağımız olmakla beraber aynı zamanda olmadan yapamadığımız bir besin türü olarak da karşımıza çıkmaktadır. Sadece içme suyu olarak değerlendirmemek gerekecektir. Gerek içme suyu olsun gerek ise de yemeklerde kullanılan sulardan olsun hepsinin aynı suya çıktığını biliyoruz. Su arıtma tam bu zamanlar için en uygun yöntemlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Gerek evlerimizde kullandığımız gerek ise de farklı yerlerde kullandığımız bu sistem aslında kullanıma en uygun sistemlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Su arıtma cihazı, herkesin evinde kolaylıkla kullanılabilen ve aynı zamanda her eve uygun olan bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Kullanılmasında bir sakınca olmadığını anlayabilirsiniz ve su arıtma yaparken kullanıldığını da bilebilirsiniz. Su arıtma cihazı, genel olarak evlerde su arıtma yaparken kullanılır ve bu sayede arıtılmış suyun en sağlıklı biçimde size kadar ulaşmasını sağlayacaktır ve bu da işin en temel prensibi olarak karşımıza çıkacaktır. Bunun dışında oluşan herhangi bir sistemden ise bahsetmek mümkün olmayacaktır çünkü arıtma da bundan başka bir sistem söz konusu olmamaktadır. Su arıtma sistemleri sadece evlerimizde kullandığımız sistemlerden ibaret değil aslında bakarsanız. Çok daha geniş bir portal sayesinde incelendiği zaman, ne demek istendiğini çok daha iyi bir şekilde anlayabiliyoruz ama yine de yapmaya çalıştığımız bir şey değildir. Çünkü arıtmanın ne kadar faydalı bir süreç olduğunu biliyoruz. Her ne kadar ekonomik anlamda biraz sıkıntılı olsa bile; sadece başlarda sıkıntı çekiyorsunuz ve devamında ise sanki suya para vermiyor gibi yaşıyorsunuz. Bu gibi sistemlerin çok daha iyi çalışması için yapılması gerekilen şeylerden biri pazar araştırması yapmak olacaktır. Bu sayede gerek fiyat açısından gerek ise de kalite açısından hangi marka veya modelin daha iyi olduğunu anlayabilirsiniz.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al