Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
Korcan Karar'ın yerinde olup çıkartıcaktım keleşi dicektim meclisde daha demin ne diyordun ? kalpten giderdi valla :D
- hayal dünyam geniş kabul ediyorum - :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
occipital
Öğrenci-Blog Yazarlığı...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci-Blog Yazarlığı...
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Madem korkuyon neden geçittiriyorsun lan? O 1 Türk bile seni korkuttuysa 72 milyonu neler yapar ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
themaniac
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Ogretmenlik
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam su yanilgiya dusmeyin. ermeni soykirimini kabul etmek baskadir, ermeni soykirimini reddetmeyi bir suc saymak ayri bi mesele. fransa suanda diyor ki ermeni soykirimi diye birsey yok dersen hapse atilirsin. diger yazdigin ulkeler sadece kabul etmis olmasi lazim. fransa biraz daha farkli bi durum
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Ambalaj Satış
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
themaniac'a katılıyorum.
Şayet demokratik bir ülke ise bir insanın fikrini düşüncesini ifade etmesi parayla veya hapisle cezanladırılmamalı.Tasarıyı oylarken 500 mv. yerine 50 mv. ile olması,cumhurbaşkanının telefonlara çıkmaması artniyetin göstergesidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir tarihçi olarak ermeni soykırım denilen şey var ama nasıl Osmanlı Devleti ermenileri bir yerden diğer yere götürmek zorunda kalıyor çevredeki ermenileri topluyor onları koruyarak götürüyor orda hastalanıp ölenler oluyor buna soykırım diyorsunuz. Eğer bu soykırım Doğu Anadolu bölgesinde onları aşkın Türk Köyünü yok eden kim ha söyle yaşlı genç çocuk bebek hiç farketmeden soykırım yapan kim ha bunuda söyle [Üslubuna dikkat et] yetti artık Fransızlar siz ayrı bir Nankörsünüz bunu burda belirteyin
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Yaptıkları uygun bir dille anlatılabilecek şeyler değil. Bak Türk televizyonu gelmiş, duygularını sormuş. Anlatsana hadi yaptıklarının haklılığını, anlatsana hadi imzaladığın şeylerin doğruluğunu! :mad:
Korkak bir soyun, korkak torunları Fransa. :cool:
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.