Site Adresi:www.yamaindir.org
Açılış Tarihi: 27.12.2014
Kullanılan Yazılım Dili: PHP-Özel Script
Site Açıklaması:
Merhaba arkadaşlar sizlere kurucu ortaklığını yaptığım ve proje başlatanı olarak sitemizi tanıtmak ve desteklerinizi istemek adına bu konuyu açıyorum.
Projemiz adından da anlaşılacağı üzerine yama paylaşılan bir site. Paylaşımlar oyunlar içindir şu anda. Bunun nedeni sistemimizin geliştirmesini devam ettirmemizden kaynaklıdır.
Bazı net kurallarımız vardır. İsterseniz bunlardan basedeyim:
[*]sitemizde kesinlikle pop-up veya splash gibi sizleri rahatsız eden reklamlar kullanmıyoruz.
[*]paylaşım prensibimiz olarak illegal,w*rez,ad*lt tarzı paylaşımlar yapmıyoruz.
[*]Sizlerin rahatini sağlamak adına Google Adsense kullanıyoruz ve sayfa başına maximum 3 reklam ekliyoruz. Bunlardan hiç biri uçan kaçan ve tiklamaya yönelten reklamlar değildir!
[*]Sitemizde bc.vc tarzı yönlendirmeler bulunmamaktadır.
[*]Mediafire, Yandex Disk, Mega Upload ile dosyaları size ulaştırıyoruz ve bekleyerek zaman kaybetmenizi engellemiş oluyoruz.
[*]Sizden desteğinizi bekliyoruz. Mesela sitemizi ziyaret etmek,adblock devre dışı bırakmak, yorum yapmak gibi.
[*]Sitemiz kendi özel yazdiğimiz scriptte hazırlanmaktadır.
[*]Türkçe yama ekibimiz bulunmaktadır. Third Age Total War için çalışma yapılmaktadır.
Başlıca özellikler bunlardır. Bu yola DLE,Wordpress ile başladık. Başta kurarken Mehmet adlı arkadaşım ile geliştirecektik ama kendisi vazgeçti. Bunun üzerine dostum ve ortağım olan Ömer gel özel scriptte sen tasarla ben kodlayım ve adam edelim dedi bu siteyi. Ve sonuç olarak bu durumdayız.
Sitemizde yeterince yama ve mod bulunmadığının farkındayız. Bunun sebebi geliştirmek için ugraşıyoruz ve birazda kişisel sorunlardan kaynaklanıyor. Zamanla çözülecektir.
Aslında bu konuyu açmamin sebebi sizlerden destek istemek olacaktır. Bazı hususları yukarıda belirtmiştim. Sizlerden az çok destek bekliyoruz. Bu işi gönüllü olarak yapıyoruz ve şu anda hiçbir gelirimiz bulunmuyor reklamlar dışında.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Yanlış bir laf ettiysem affola. Hayırlı işler bol kazançlar