lostyazilim
tr.link

Sitem Sizce Nasıl?

4 Mesajlar 560 Okunma
lstbozum
tr.link

lordex lordex LO LE Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)
imzamda ki site de bir sorun gorebılıyormusunuz? veya vercek tavsıyelerınız var mı?

wmaraci
reklam

LiDeRoN LiDeRoN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 29 / 12
  • Ticaret 6, (%100)
Üst kısım siyah tonlarda orta kısım beyaz alt kısım yine siyah tonlarda olmuş hocam bence orta kısmı da siyah yabilirsin veya siyaha daha yakın koyu tonlarda olabilir böyle biraz göz yoruyor birde sitenin sağ tarafı çok boş kalmış o kısımları son eklenenler, en çok görüntülenenler gibi doldurabilirsin o zaman daha hoç bir görüntü çıkabilir ortaya :)

ArdaEgridere ArdaEgridere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 1247
  • Beğeniler 77 / 110
  • Ticaret 6, (%83)
ben beğendim bende böyle site açmayı planlıyorum yenimi açtınız siteyi getirisi varmı wordpressmi ?

lordex lordex LO LE Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)

LiDeRoN adlı üyeden alıntı

Üst kısım siyah tonlarda orta kısım beyaz alt kısım yine siyah tonlarda olmuş hocam bence orta kısmı da siyah yabilirsin veya siyaha daha yakın koyu tonlarda olabilir böyle biraz göz yoruyor birde sitenin sağ tarafı çok boş kalmış o kısımları son eklenenler, en çok görüntülenenler gibi doldurabilirsin o zaman daha hoç bir görüntü çıkabilir ortaya :)

normalde arka tamamen beyaz ama manset eklentısının arka planı oyle sırahımsı ıstersem orayı degıstırebılıyorum ama boyle kalsın bence sımdılık. arkaya geınce beyaz olmaından bende rahatsızım bakıcam ılerde

ArdaEgridere adlı üyeden alıntı

ben beğendim bende böyle site açmayı planlıyorum yenimi açtınız siteyi getirisi varmı wordpressmi ?

3 hafta oldu. evet wp. getırısı daha yok yanı teklıf cok geldı ama kabul etcek degılım daha yenı dıye

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al