lostyazilim

Yemek Tarifleri Sitesi Seo

19 Mesajlar 3.027 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Seozen Seozen Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Emlakçı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad P** A**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 5 / 1
  • Ticaret 2, (%100)

terzi312 adlı üyeden alıntı

Hocam, böyle statik rakamları nasıl tahmin edebiliyorsunuz, yönteminiz nedir?
Sonuçta o kişinin yaptığı çalışmalardan bi'habersiniz.

Yoksa olay, okları başka yöne çevirmek ile mi alakalı?
Yani biz yapıyoruz bu kadar oluyor gibi birşey mi bu.

Değilse de başkalarının alabileceği hiti nasıl tahmin ediyorsunuz.
Çok imrendiğim bir yetenek açıkcası.

Öncelikle dediğimiz gibi TAHMİN rakamları... Ben önerdiğim çalışmalara göre hitiniz bu derecede artış gösterebilir dedim. Arkadaşın nasıl bir çalışma yapacağını bilemeyizde ben zaten yapacağı örnek bir çalışma önerdim :) Sitesinin yeni olduğunu yazmış aşağı yukarı tahmin edilebilir.

Seozen adlı üyeden alıntı

Sonrasında ise kaliteli sitelerden 3 aylık link alın hitinizin 1.500-2.000 olacağını tahmin ediyorum.

Kolay Gelsin..

İyi günler...

SeoZen Support

wmaraci
reklam

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

Öncelikle dediğimiz gibi TAHMİN rakamları... Ben önerdiğim çalışmalara göre hitiniz bu derecede artış gösterebilir dedim. Arkadaşın nasıl bir çalışma yapacağını bilemeyizde ben zaten yapacağı örnek bir çalışma önerdim :) Sitesinin yeni olduğunu yazmış aşağı yukarı tahmin edilebilir.

İyi günler...

SeoZen Support

Fikrinize saygı duyuyorum ancak böyle kompleks bir yapı üzerinden sabit rakamlar değil, değişken değerler baz alınmalıdır.

Dolayısıyla hiçbir çalışma, hiçbir şekilde sabit bir hit vaad etmez.

Yanlış anlamayın ama sitesine nasıl bir çalışma yapması gerektiğini danışan birine spesifik rakamlar verip, okları kendinize çevirirseniz sadece o kişiye umut tüccarlığı yaparsınız.

Bu da şu oluyor; 30 - 60 hite sahip birinin gözünü 1.500 - 2.000 ile boyarsanız bu umut tüccarlığıdır.

Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır :)

uzayperformans.com

Seozen Seozen Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Emlakçı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad P** A**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 5 / 1
  • Ticaret 2, (%100)

terzi312 adlı üyeden alıntı

Fikrinize saygı duyuyorum ancak böyle kompleks bir yapı üzerinden sabit rakamlar değil, değişken değerler baz alınmalıdır.

Dolayısıyla hiçbir çalışma, hiçbir şekilde sabit bir hit vaad etmez.

Yanlış anlamayın ama sitesine nasıl bir çalışma yapması gerektiğini danışan birine spesifik rakamlar verip, okları kendinize çevirirseniz sadece o kişiye umut tüccarlığı yaparsınız.

Bu da şu oluyor; 30 - 60 hite sahip birinin gözünü 1.500 - 2.000 ile boyarsanız bu umut tüccarlığı olur.

Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır :)

Orada dediğim gibi özgün içeriğinin olduğunu söyledi arkadaş şöyle düşünmüştüm en azından 3-4 makalesinde(tarifte) öne çıksa bazı tariflerin arama hacmi yüksek oluyor. Ben arama hacmine göre bir tahmin çıkardım. Çünkü, bu kategoride sitelerin bazı içerikleri iyi ziyaret getirebiliyor.

Ama demek istediğinizi anladım haklısınız ben sadece fikir vermek için demiştim. :)

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

Orada dediğim gibi özgün içeriğinin olduğunu söyledi arkadaş şöyle düşünmüştüm en azından 3-4 makalesinde(tarifte) öne çıksa bazı tariflerin arama hacmi yüksek oluyor. Ben arama hacmine göre bir tahmin çıkardım. Çünkü, bu kategoride sitelerin bazı içerikleri iyi ziyaret getirebiliyor.

Ama demek istediğinizi anladım haklısınız ben sadece fikir vermek için demiştim. :)

Anlayışlı olduğunuz için çok teşekkür ederim :)
Sizin gibilere forumda pek rastlayamıyoruz.

İyi niyetli olduğunuza ikna olduktan sonra şunu söylemeliyim:

Belki de yeni başlayan kişilere somut hit değerleri sunarsak, bu yöndeki azimleri artacaktır :)

Anlayışınız için teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar...
Seozen

kişi bu mesajı beğendi.

uzayperformans.com
wmaraci
wmaraci

serkanes serkanes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SAP
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 5 / 29
  • Ticaret 15, (%100)
düzenli bir backlink çalışması yapılması gerek. Sadece özgün yazılar ile site google aramalarında gözükmez. Siteye düzenli olarak link almak gerekir.

ciphher ciphher WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek yazılım uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba tekrardan. Konuya bakamadım bir süre baya yazan olmuş :) Herkese teşekkürler fikirler için. Siteme backlink çalışması yaptırdım. 1 adet pr 3 10 yıllık siteden ve 1 adet pr4 5 yıllık yemek tarifleri sitesinden link aldım. Google pagespeed hızı sitenin 85 küsür. Kendim yazılımcıyım ve seo konusunda da bilgi sahibiyim ama beni şaşırdın bu kadar özgün içeriğe backlink çalışması ve 2 sağlım link alınmış siteye 30 - 60 organic gelmesi beni şaşırttı :) ya bir problem var veya patlama yapacak :) bu arada site wordpress respnsive site mobil de uyumlu

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

ciphher adlı üyeden alıntı

Merhaba tekrardan. Konuya bakamadım bir süre baya yazan olmuş :) Herkese teşekkürler fikirler için. Siteme backlink çalışması yaptırdım. 1 adet pr 3 10 yıllık siteden ve 1 adet pr4 5 yıllık yemek tarifleri sitesinden link aldım. Google pagespeed hızı sitenin 85 küsür. Kendim yazılımcıyım ve seo konusunda da bilgi sahibiyim ama beni şaşırdın bu kadar özgün içeriğe backlink çalışması ve 2 sağlım link alınmış siteye 30 - 60 organic gelmesi beni şaşırttı :) ya bir problem var veya patlama yapacak :) bu arada site wordpress respnsive site mobil de uyumlu

mobil uygulama isterseniz yazabilirim.

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Sosyal imleme, forum tanıtımı bunlar da oldukça işinize yarayabilir

Sosyal olan her şey.

Leman Leman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 37 / 10
  • Ticaret 2, (%100)

atilla02 adlı üyeden alıntı

hocam cok az saglam bir backlink calışması sonucu günlük 750 kişi ile 1000 kişi gelebilir isterseniz pm atın yardımcı olayım sana

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al