-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Selamlar,
Dicle Üniversitesi Almanca Öğretmeliği 3. sınıf öğrencileri olarak sosyal bir proje başlatmaya karar verdik. Projemizde kütüphanesi olmayan okullara kütüphane yapmak. Kütüphane için gerekli teçhizatı ayarladık sayılır fakat en önemli kısım olan kütüphane için kitap konusunda problem yaşamaktayız.
Bu nedenden dolayı sizlerden destek istemek için bu konuyu açtım. Sizler de bilirsiniz ki hepimizin evinde sağda solda kitaplar vardır ve bu kitapları yıllarca hiç açmak okumaz veya okumuşuzdur ve bir daha okumayız. Bizlerde köy okullarında gerçekten ihtiyaç sahibi olan öğrenci arkadaşlarımız için, enazından ellerinde kaynaklar bulunsun diye bu işe giriştik. Şükürler olsun şimdiye kadar ilerlemeyi başardık ama hala eksikler var. Eğer sizler de bize destek olmak isterseniz elinizdeki okumadığınız kitap, hikaye veya ilkoul, ortaokul öğrencilerine uygun dökümanları gönderirseniz, hem güzel bir hayır işlemiş olur hemde gerçek anlamda ihtiyacı olan çocuklara bir nevi destek olmuş olursunuz.
DESTEK VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR, BANA PM İLE ULAŞABİLİRLER
KONUYU DAHA ÖNCE FAKLI KATEGORİDE AÇTIM FAKAT PEK FAZLA KİŞİYE ULAŞAMAYINCA BURAYA AÇMA KARARI VERDİM.
www.sefikselli.com
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hedeflediğiniz okulların adını yazarsanız.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Geçen sene İstanbul'da bulunduğumuz ilçede 1000 ila 1500 kitap dergi makale v.b. döküman topladık ve doğudaki bulunan köy okullarına gönderdik.Bu sene de inşallah yaparız.Göndereceğiniz okulunuzun ismi ve detayları atar mısınız ? İnşallah sizlere de bir katkımız tabiki yeterli katılım olursa.Arkadaşlar lütfen boş durmayalım.Kefenin cebi yok kitapları sakla sakla nereye kadar en azından gönderelim de bir işe yarasın.Geleceğimiz için...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşlar, şu an kitapları kendimiz toplayıp, dicle üniversitesinde ayarladığımız bir depo'da ayrıştırıp, kolileyip biriktiriyoruz. Kütüphane için ahşap dolap, boya vb. gibi olayları halledip sonra taşımayı planlıyoruz. Kitap göndermek isteyen arkadaşlar bana ulaşmaları yeterli olur. teşekkürler şimdiden
Ek Olarak: şu an Diyarbakır/silvan'a bağlı bir köy okulu için topluyoruz. Onu bitirmeye çalışıyoruz. Ama dediğim gibi kitap bulamıyoruz yeteri kadar.
www.sefikselli.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
facebook grubumda konuya değinebilirsin. Buna benzer çalışmalarımız var.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com