-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir hukukçu olarak, okuduğunuz her şeyin yazarlarının fikri mülkiyet hakkına tabi olduğunu, izinsiz kullanımının tespiti halinde yazarın Türk Medeni Kanununda barınan bir çok hak talebinin saklı olduğunu hatırlatarak yazarlar ile iletişime geçip izin almanız gerektiği kanaatindeyim.
Kısacası adamların hakları saklıdır, bir şey olmayabilir ama olmayacağının garantisi yoktur.
Lawyer
AzZA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hukuksal olarak bir engel olmasa bile vicdanen bir engel var kardeşim.
Adam emek vermiş sen ise o emeği alacaksın,bedavadan yayacaksın.
Ama adam kitabı ücrete tabii satıyor o nasıl olacak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Elektrik
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir şey olmaz hocam. Sonuç da kitaplar bilgilendirmek için yazılır, aksini iddia eden var ise onun yazdığı kitap değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Elektrik
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Vicdan konusuna girecekseniz hiç başlamayın.
Benim demek istediğim bilgi yayılmak içindir, ben de kitap yazarım sonra Afrika'dan alıcı beklerim. Nasıl olsa ben bu bilgileri para için öğrendim, para için deneyimledim ve araştırdım.
Bayım, herşey para değildir. Afrika'lı çocukların da bilgiye ihtiyacı var. Onlar da bilip sorgulamak istiyor. Lakin parası yok ve kendini gelistirecek herhangi bir bilgisel kaynak da yok.
Bilgiler para ile satılamaz, sonsuzlukta yankılanırlar.
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkes bir şeyin alınıp başka yerde yayınlanamamasından bahsetmiş :D Bu tarz makale kitapları hiç okudunuz mu bilmiyorum ama arkada kaynakça sayfası o kadar çok ki adamlarda her yerde alıntı yapmış zaten. Ve bu alıntı yaptıkları yerleride belirtmişler. Bende alıntı yapıp belirticem.
Ve ek olarak eklemek istiyorum: Webmasterlerin %99 u alıntıya karşı çıkar ama neden %99 u da alıntı temalar yazılımlar içerikler kullanır?