Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumda aktif değildim. Aklımda ki projeyi hayata geçirmek için çalışmalar, beyin fırtınası yapıyordum :) Projemden bahsedicem ve sizden birkaç fikir almak istiyorum.
Uzun süredir Mekan-Şehir rehberi üzerine bir site açmak istiyordum. Her seferinde de hep güçlü rakipler var diye erteliyordum veya vazgeçiyordum. Bu durum iyice sıkmaya başladı ve denemeden belli olmaz diye tekrar projemi hayata geçirmeye başladım.
Kullanacağım temayı şuan düzenliyorum. Wordpress tabanlı bir site olacak. Alan adını ve sunucuyu tema işlerim bittikten sonra halledicem ( Şuan kendi hostumda düzenliyorum ).
Sizlere de danışmak, fikir almak ve bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
- Biliyorum rakipler çok güçlü. Foursquare, Mekanist ( Zomato ) gibi siteler var. Bu yüzden şimdilik bulunduğum şehir üzerine açmayı planlıyorum. Sizce doğru bir adım mı?
- Yeni bir siteye hit çekmek çok zor. Ziyaretçiler, kullanıcıları bulana kadar mekanları kendim olarak eklesem, mekan sahipleri tarafından sıkıntı çıkar mı?
- Böyle bir sitenin yasal hükümlülüğü varmı?
- Sizce bu tarz sitelerin tutulma olasılığı kaçtır? Sizin fikriniz nedir?
Değerli cevaplarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yasal Yükümlülük yok. Başlamanız iyi olmuş. iyi bir analizle çok iyi işler çıkarabilirsiniz. Önemli olan insanların sitenize gelmesini sağlayacak sebepleri, sitenizde barındırmak. Rakip vs hikaye. Başarılar
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Skala
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Çok sağolun. Bakalım eğer sorun çıkmazsa gerçekleştiricem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fikir gayet güzel, Özellikle aklınızı meşgul eden bir proje olduğuna göre, sadece denememe pişmanllığı yaşamamak için bile yapılır.Ki bence tutar.
Skala
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Zaten şu pişmanlığı yaşamamak adına da oluyor biraz. Tutmayacaksa bile en azından yaptım da tutmadı diyebileyim.
akbas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Salt mekan tanıtımı değil de, zomato gibi tanıtım ve yorumlama hizmetleri artık çok revaçta. Diğer yüzlerce siteden farkları da bu.
Sende yine zomato gibi (sadece istanbul için mekanlar var) ankara, izmir yapabilirsin.
akbas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Tavsiyem, lokal aramalara ve mobil aramalara odaklanman olacaktır. Çünkü senin çalışacağın kategorideki rakiplerin her anlamda çok güçlü zaten sende halihazırda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mekan ekleyebilme işi iyi düşünülmüş aslında ama siteyi reklam panosuna çevirme riski yok mu...
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...