-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
doğru düzgün kurumsal bir site olsa uğraşılır fakat na amaçla yapıldığını anlayamadığım tuhaf içerikli bir site. bunu neden hızlandırmak istiyorsunuz ki? kalsın böyle çalışıyor işte... bu siteye giren bir daha geri gelmez ki... hızlanınca arama sonuçlarında yükselir gibi birşey umuyorsanız alakası yok diyebilirim. neden böyle bir işe giriştiniz onu da anlamadım (haklısınız beni alakadar etmez).
bir de teklif beklemeyin, bütçe belirtin bence. "bütçem bu yapabilir misiniz" şeklinde sorarsanız ve tatmin edici bir ücret belirtirseniz yardımcı olacak birileri çıkar.
kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
themeforest newspaper veya newsmag temasını kullanın (blog olarak da kullanılabilen çok hızlı temalar). digitalocean 1gb hesap yeter de artar bile. DO'da vestacp panel kurun. kurulum çok basit, para ödemenize gerek yok. ardından w3total cache kurun. en son herşeyin çalıştığına emin olunca cloudflare'de ücretsiz bir hesap oluşturun. sitenizi cloudflare'e yönlendirin. cache ayarlarından "aggressive" seçin.
grafikleri de ewww ile sıkıştırın. 2 snde açılır sayfalar.
kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şu site long tail olayının nadir örneklerinden. Muhteşem :))
wordpressyapalim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anasayfa yüklenme süresini 6,5 saniyeden 2,5 saniyeye düşürdüm.Başka yapacak birşeyim de kalmadı.Benim açımdan halloldu. Eh buna da şükür.