Site eklerken stabilite incelemesi yapalım arkadaşlar. Sitelerin açılış hızı, pop-up vs, istenmeyen pencerelerin açılması, gereksiz JS kullanılması gibi hataları bulunan siteleri almayalım listeye.
videoavcisi adlı üyeden alıntı
Ek Olarak: Bugünlük benden bu kadar, güzel siteler hazırlamışsınız arkadaşlar,
Alexa sıralamalarınız da çok iyi düzeyde, Umarım benim de sıralamam buralara gelir.
Arkadaşlar benim siteyi
contact phone en rahat recent post kısmındakilere tıklayarak gezersiniz.Ben öyle yapıyorum.
Son alınan site,
contactphone.net... Ne biçim bir sayfa yenileme kodu eklemiş bilmiyorum. Yahu haber sitesi misin mübarek? Senin sitende otomatik sayfa yenilemeye ne gerek var? Dakika başı yeni içerik mi giriyorsun?
Böyle devam edersen bizi de kaybedersin, normalde gelen ziyaretçilerini de kaybedersin. İçerik sayfalarında bile yenileme çalışıyor. Vatandaş nasıl okuyacak konuyu yahu! Biraz mantıklı iş yapın.
Meta Refresh Yerine JavaScript ile Sayfa Yenileme Bu sayfada bu konuyla ilgili detaylı bir makale yazmıştım. Doğrusunu öğren ve sadece anasayfanda kullan lütfen.
Lütfen dikkat edelim yeni üye alımlarında. Acayip kasıyor bu site tarayıcıyı. Çift Çekirdek işlemci, 6 GB Ram ile yaşanacak çile mi bu arkadaş? Hatasını düzeltip tekrar gelsin arkadaş.