-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dostum YouTube facebook google vb domainler isim hakkı satın alınmıştır. Yani bu domainleri alsanız bile adamlar size 5 krş vermeden domaini elinizden alabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Daha önceden bu şekilde domain almışlığım var. Eğer bir domain için ön sipariş verilmiş ise, o domain boşa çıkar çıkmaz açık arttırma yapılır ve en yüksek teklife gider. Tahmin ettiğiniz üzere bu süre zarfında satışı yapılamaz. Bu şekilde bir durumda söz konusu olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Z** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Maalesef siteyi kapattım bıraktım yani siteyi de off konuma getirdim. Çünkü ne google'da kaldı ne de adsense kaldı.
Amacım sadece insanlara google'ın verdiği hizmetler hakkında yardımcı olabilecek makaleler ve konular açmaktı. Hiç bir kötü niyet barındırmadan yapmıştım. Örneği TBM neden düşer yükseltmek için neler yapılır? Yada adwords reklam nasıl verilir? neden adwrods reklam çabuk tükenir gibi gibi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Godaddy gibi siteler varken Türkler'den alışveriş yapmayın çakal hepsi özellikle isimtescil
cLoneX
profesyonel amele
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
7 yıldır isimtescil ile çalışıyorum bir sıkıntı görmedim ben, ayrıca domain halen boşta ;)
Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...