-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar ben burak toksoy blogturkuaz.com'un sahibiyim blogumdaki çoğu yazı hiç yorumlanmadı sondakiler yorumlandı onlar da 1 kişi acaba neden yorumlanmıyor yazılar, yazılar kötü mü acaba ilgimi çekmiyor düşünceleriniz ?
http://biseylerhakkinda.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence 21 okunma da 1 yorum gayet iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Hentbol Hakemi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum bu açıkçası ziyaretçilerin ilgi alanıyla alakalıdır. Demek ilgi alanlarını çekmiyordur yada dikkatlerini. Bunlar için biraz çaba göstermelisin. Benim bloğumda var tabi son 2-3 konu da sadece yorum yok. Fakat ben güncel olaylaları yazmaktayım. Kendi makalelerimi paylaşmaktayım. Kopyala yapıştır yaparak okuyucuların daha doğrusu ziyaretçilerin aynı yazıları okumamasını sağlamaktayım. Sanırım buda dikkatlerini çekip okuma fırsatı vermekte ve yorum bırakmak istemelerinden kaynaklı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DemAktas adlı üyeden alıntı
Dostum bu açıkçası ziyaretçilerin ilgi alanıyla alakalıdır. Demek ilgi alanlarını çekmiyordur yada dikkatlerini. Bunlar için biraz çaba göstermelisin. Benim bloğumda var tabi son 2-3 konu da sadece yorum yok. Fakat ben güncel olaylaları yazmaktayım. Kendi makalelerimi paylaşmaktayım. Kopyala yapıştır yaparak okuyucuların daha doğrusu ziyaretçilerin aynı yazıları okumamasını sağlamaktayım. Sanırım buda dikkatlerini çekip okuma fırsatı vermekte ve yorum bırakmak istemelerinden kaynaklı
kendim yazıyorum makalelerimi belkide ziyaretçi sayısı düşün ondan olabilir aslında
http://biseylerhakkinda.com/
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yazıların okunma sayıları çok az. ultrahako'nunda belirttiği gibi o kadar okunmaya o kadar yorum normal. Çok yorum istiyorsan sansasyonel şeyler yazman lâzım ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Açık ve net bir cevap vereyim. Neden yorumlanmıyor dediğin için yorum alamıyorsun. Artık anlayana bu da. :)
3 kişi bu mesajı beğendi.