32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kural olarak refsiz link vermelisiniz ayrıca bu site için bir çok kişi scam diyor, sizin ödeme kanıtınız var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bir nevi para yatir fazlasiyla kazan sistemi gibi..
Goruntulerin hepsi size ait degil sanirim hesapta ucuk rakamlarda mevcut. Mesela martta 100 referal var 2.500 earning gozukuyoe, anlam veremedim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2.500 earning yazan yer 2.5$ dolar demek. bazı günlerde reflere bir tık ücreti veriliyor.
100 rr 1 günde member üyeler 1$ golden lar 2$ kazanırken tıklamaya bağlı olarak ayın bazı günlerinde 100 rr 1 günde member üyeler 0.50$ golden üyelere 1$ kazandırıyor. orada yazan 2.5$ benim 100 rr den 3 günlük olan kazancım. başlangıç olarak 17 mart şuanki server zamanı 20 mart yani 3 gün içinde earnings(kazanç) 2.5$ dır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Anladim yani bu rakamlar stabil degil artisindan ziyade eksisi var dogru anlamisim degil mi? Yani kesin 2 dolar gelecek diye bir kaide yok. Ayrica member aktivitesi mecburi mi yoksa kiralamis olmak yeterli mi? Sisteme nasil dahil olmamizi veya nasil hareket etmemizi tavsiye edersiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu mesajınızdan ne anlamam gerek ? konu ile ne ilgisi var . yada kendi tanıtımınızı bu başlığı kullanarak mı yapmaya çalıştınız. ben zaten sizin söylediklerinizi açıkça yazıp gerekli fotoğrafları koydum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
negiu adlı üyeden alıntı
Hocam Adpageviews benim de kullandığım güzel kazandıran bir ptc sitesi. Adpageviews de referans tıklamaları öncelikle bir havuzda toplanır daha sonra referans kiralayan üyelere dağıtılır, dolayısıyla reklamlara tıklamayan referansı yenisiyle değiştirmek gibi bir durum söz konusu değildir. Acaba referanslarım reklamlara tıkladımı, acaba tıklayacak mı avgsi kaç derdiniz olmaz bu sistemde. Kullandığım bir çok ptc sitesi var, ciddi kazaç sağlamak isteyen yatırım da yaparım emek de harcarım diyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Herhangi bir sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar...
oguzdemirrr adlı üyeden alıntı
bu mesajınızdan ne anlamam gerek ? konu ile ne ilgisi var . yada kendi tanıtımınızı bu başlığı kullanarak mı yapmaya çalıştınız. ben zaten sizin söylediklerinizi açıkça yazıp gerekli fotoğrafları koydum.
Konu herkese açık ve yardımcı olmaya calışıyorsunuz kızmanıza veya gerginlik olmasına gerek yok, arkadaş fırsatçılık yapmıyor katkıda bulunmuş güven açişından lütfen sakin olun ;)