-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam,
Prepaid (ön ödemeli) kart olarak ne önerirsiniz?
*Yurtiçinde mağazalarda ve internet alışverişlerinde, nakit çekimlerinde
Yurtdışı host domain alımlarında kullanacağım.
Paypal her yerde popüler fakat Master Card destekli peki Visa olup olmaması önemli mi?
Konu yanlış yerdeyse özür diler konunun taşınmasını rica ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Mastercard destekli Garanti Sanal Kart var ücretini içine yatırıp internet üzerinden kredi kartı kabul eden bütün şirketlerden alışveriş yapabiliyorsunuz, komisyonsuz.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Garanti Sanal Kart kullanıyorum bende. Hesabıma da bağladım, para olmasa bile hesaptaki bakiyeden kullanabiliyorum.
Onun dısında ininal var, cok nadir kullanıyorum.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Burada sizin sorduğunuz aslında kart önerisi değil, banka önerisi. Herkes kendi kullandığı bankanın kartını önerecek. Bütün bankalar ön ödemeli kart imkanı sunar. Ayrıca master ve visa arasında firma farklılığı dışında hiçbir fark yoktur. Kimi banka visa tercih eder, kimiside master. Günümüzde iki şirketin kartı'da ortak pos cihazı sayesinde sorunsuz şekilde kullanılabiliyor.
Buradan bilgi almak yerine, bankaların herhangi bir şubesine giderek daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben ininal kullanıyorum, Nedenini'de yazayım, Açıkcası diğer hiçbir banka ile uğraşmak istemiyorum. Yok kredi kartı yok bilmem ne diye aramaları. v.b tavırları. üstüme kesilen faturalar v.b, Ben internetten alım yapıyorum,
Mağaza v.b yerde inin'al'ı hiç kullanmadım. Yılda 300 tl civarı atıyorum ve benim hosting v.b giderlerime yetiyor. ve yılsa 12 tl gibi bir vergi alıyor ki bunu anlamıyorsun bile. ayda 1 tl 1 tl :)
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.