-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
teknik destek v.s herşeyiyle superni.com u önerebilirim netinternete bağlı hizmet veriyor şuan 2 sunucum 1 hosting hesabım var 2 yıldır kullanırım ufak bir sorun bile görmedim
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk başladığım zaman bu işe bazı firmalarla çalıştım ve adını vermek istemediğim o firmalarla dilim yandı. Ardından 2 yıl önce Netİnternet firması ile tanıştım. Destek taleplerimi çok güzel bir dille yerine getiriyorlar. Eğer bir konuyu üstü kapalı anlattılarsa tekrar destek talebi gönderiyorum ve hiç bir sıkıntı etmeden tekrar açık bir şekilde yardımcı oluyorlar. Sunucu olarak hiçbir problem yaşamadım. Gece 11'de telefondan ulaşamadım ama destek mesajı olarak geri dönüyorlar.
Kesinlikle Net İnternet'i öneririm. Çok severek iş yaptığım bir firma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natro iyidir ilk destek talebinde biraz ilgisiz davranirlar ama birkac defa ısrarla sorunu dile getirirsen ilginc problemlere bile farkli çözüm üretirler
Kebirhost var bide Melih bey çok ilgililerdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
godaddy kullanıyorum. fiyatlar çok uygun ve hizmet kaliteli. yalnız destek talebi sıkıntılı. yalnızca telfonla oluyor.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
gerost.com iyidir iyiii ;)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Türkiyede zaten genel olarak 5.3 kulanılmakta hala yapımcılarında buna göre hareket etmesi gerekli bana göre. Ancak hosting yetkililerinin tepkileride pek hoş olmamış. Bu arada turhost en iyisidir kaliteli ama pahalı biraz.