Ademweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker ,Seo Uzmanı , Web Yazılım , Matbaa
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dünden Bu Yana Bu Hosting Sıkıntısı Yüzünden Bende inanılmaz Mağdurum .. Hatta Bugün Hosting Alanına Bir konuda ben açmıştım..
Allah Sonumuzu Hayreyleye..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Netinternet'i Önerebilirim.
Fiyatları Uygun ve Çözümsel olarak Çalışıyor, Müşteri Temsilcilerinden bir iki tanesi de cins olsa da hizmeti iyi.
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kamu Yönetimi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Turhost'u tavsiye ederim. 3 yıldır turhost kullanmaktayım hiç sorun yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Turhost ve alastyr diyebilirim sanırım alstyr daha ucuz ama bugüne kadar hic bir sıkıntı yasamadim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Özkulanın burda cevap vermesi laf yetiştirmesi bana göre yanlış. Çoğu şirketin sosyal mecralar dışında hesapları olmaz bile. Buda aslında firmanın kalitesini gösteren bir örnek.
Kimisi özel sistem alır. Kimiside kasalardan bozma server'larla iş yapar.
Müşteri temsilcisi olan arkadaş inan samimi olarak söylüyorum. Tavrın şu şekilde
Bizde host ucuz hizmet böyle beğenmiyorsan yol al. Şeklinde ukalalık seviyesi gösteriyorlar.
Şöyle diyim aldığım hosting hizmetinde web mail servisleri çoğu firma yada servislerde engel yemiş ve mail ne gidiyor ne geliyor. Sorun bizde değil dediler. Hostingi taşıdım çalışmayan mail çalışmaya başladı.
Eleştirilere açık olmak illa cevap verme zorunluğunu getirmez. Yanlış yoldasın düşüncem bu yönde.
2 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de webarısı ile çalışıyorum. 21.03.2015 tarihli bir faturam vardı, 16.03.2015 tarihinde int havalesi ile ödedim. Sonra aynı faturanın ödenmediğine dair mail attılar, maile cevap olarak ödemenin dekontunu gönderdim. Bugün tekrar mail atmışlar ödenmemiş faturanız var diye ve şuan site kapalı. Umarım yarın çalışıyorlardır. En kısa zamanda başka bir firma ile çalışmaya başlayacağım. Sırf onların işbilmezliği ve bencilliği yüzünden koskoca site 2 gün kapalı kalacak. Haklı olsalar yine tamam diycem, ama ödenmiş bir fatura yüzünden bunu yapmaları sinir bozucu. Benim 2 günlük reklam gelirime mani olmaları bir yana, binlerce ziyaretçinin gözünde itibarımı da zedelediler. Google'ın gözünde de aynı şekilde...
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Turhost'u tartışmasız öneririm. Şimdiye kadar çok kere kullandım ve çok kere kullandırdım. Ne benim bi' şikayetim ne de kullandırdığım kişilerden bi' şikayet var.