-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar sitemde boylr bir hata aliyorum soru nedir bulamadim.
Warning: require(/home/bursacha/public_html/wp-includes/pomo/mo.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/bursacha/public_html/wp-settings.php on line 76
Fatal error: require(): Failed opening required '/home/bursacha/public_html/wp-includes/pomo/mo.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bursacha/public_html/wp-settings.php on line 76
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Konu başlığında bu tip kelime başlıkları kullanmanız forum kurallarına aykırı. Lütfen imzamdaki forum kurallarını okuyunuz ve başlığınızı yaşadığınız sorunu özetleyecek şekilde düzenleyiniz. Bu şekilde forumdaki üyelerimiz daha hızlı bir şekilde size yardımcı olabilirler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
wp-settings.php dosyasının içinde, 76. satırda bulunan bi' veri yanlışlığı veya eksikliği yüzünden bir hata alıyorsunuz. Yaptığınız eklemelerin veya değişikliklerin doğruluğunu kontrol edin. Gerekirse işlemi tekrar yapın. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ustad degisiklik yaparken yedek aldim ve yedegi geri yukledim boyle oldu.
Ek Olarak: sorunu cozdum wordpress dosyalarini tekrardan yukledim ve site duzeldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Akismet başta bir çok eklenti yeni güncelllemeler sonrası bu hatayı verdiriyor.
eklentileri ftp'den silin hala düzelmezse hosting servisi veren firmanıza başvurun. Site tekrar online olduğunda eklentileri tek tek deneyerek kurun/aktifleştirin. 4 siteyi böyle düzelttim umarım yardımcı olur. PHP dosyalarını kurcalamak esasına dayalı çözüm önerilerine itibar etmenizi tavsiye etmem. Öneren arkadaşlar iyi niyetlidir elbet ama sitenize geri dönüşsüz şekilde hasar verebilirsiniz.
Son güncelleme için Wordpress ekibindekilerin çok fahiş bazı hatalar yaptığını düşünüyorum. Binlerce site çöktü, binlercesinin çökmesi de an meselesi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wp dosyalarini tekrar attim duzeldi ustad.