-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhaba bilgi için teşekkürler öncelikle. Ben sitemi yandex'e eklediğimde ilk 2-3 gün
film izle aramasında ilk sayfada 7.sırada cıkıyordu ama şu anda sıralamalarda yok sanırım bu kelimede hitler kesildi. Sebebi ne olabilir. Yeni eklendiğinde iyi sıralama alıp sonramı kotuleşiyor site adı hdfilmx.com tskler.
hdfilmx.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
yandex adsense tarzı bişi bekliyorum film sitelerinide kabul etsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yandex google'ye göre çok yavaş indeksliyor, yandex robotu biraz keyfine düşkün, Haftada bir iki uğrarım diyor, geldiğinde de azıcık index alıp kaçıyor. Google2nin robotu indexleme bitene kadar çıkmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yandex direct şartlarını sağladığım halde reddedildim. Temsilciniz ile uzun süre konuştuk hatta . Bu durumda tercih olmanız mümkün değil. Rekabet istiyorsanız direct şartlarını yumuşatmak zorundasınız
Hatta her web sitesine reklam verip kendi tarafınıza cekmelisiniz webmaster arkadaşları. Böyle yok olup gidersiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Konunuz sayesinde yandex webmaster'ıda kullanmaya başladım. İnşallah faydasını görürüz hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar oncelıkle kolay gelsın
http://murataktas.org blogumda ne yaptıysam Yandex'ten index alamadım sadece ana sayfam ama analız yapınca 0 sonucunu alıyorum metrıca ve webmastertools u duzenlı olarak kullanıyorum botları yonlendırıyorum 2 ay oldu 1 ındex bıle alamadım ınceleyıp gerı dönus yaparsanız sevınırım
Kişisel web siteme beklerim
http://murataktas.org