lostyazilim
tr.link

Oyun pc hakkında

13 Mesajlar 1.759 Okunma
lstbozum
tr.link

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

darkthepro adlı üyeden alıntı

arkadaşın dediğini okursanız anlarsınız oyunların % 90 sını açsın demiş ve ek olarak laptop tercih ediyor laptopalrda amd oranı çok nadir olur nvidia ve intelde ise daha pahalı olur arkadaşın oyunların % 90 açması laptopda normal bir bütçe için uygun değil mobil işlemciler en üst düzey performansı sağlayamaz fakat amd masaüstüyle yapılmayacak bir şey değil demek istediğim bu anlamak yada anlamamak size kalmış

Ama arkadaş Ultra ayar falan dememiş. Ben bilgisayarımı aldığımda Crysis 3 yeni çıkmıştı. 1400 liraya aldım. Crysis 3'ü son grafiklerde oynamaya kalkarsam bilgisayar muhtemelen restart atar. Ancak düşük ayarlarda akıcı biçimde oynayabiliyorum. AMD tabanlı dizüstü bilgisayarın az olması bulmanın zor olduğu anlamına gelmez. Rahatlıkla bulunabilir. Arkadaşta istediği bilgisayarı biraz araştırmayla bulabilir.

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Ama arkadaş Ultra ayar falan dememiş. Ben bilgisayarımı aldığımda Crysis 3 yeni çıkmıştı. 1400 liraya aldım. Crysis 3'ü son grafiklerde oynamaya kalkarsam bilgisayar muhtemelen restart atar. Ancak düşük ayarlarda akıcı biçimde oynayabiliyorum. AMD tabanlı dizüstü bilgisayarın az olması bulmanın zor olduğu anlamına gelmez. Rahatlıkla bulunabilir. Arkadaşta istediği bilgisayarı biraz araştırmayla bulabilir.

tamamda benim bu arkadaşa dediğim bir şey değil o benim diğer arkadaşa verdiğim örnek illa başka yönlere çekip muhalefet yapcaksınız ya

daghanerdonmezz daghanerdonmezz daghanerdonmez.blogspot Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** E**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Sonuç olarak öneri varsa :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al