lostyazilim
tr.link

Özgün makale yazanlar testleri nereden yapıyor?

20 Mesajlar 2.781 Okunma
lstbozum
tr.link

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Konu benim tarafımdan silinmiştir.

wmaraci
reklam

1yenibilgi 1yenibilgi Bilgi paylaştıkça çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 16 / 46
  • Ticaret 4, (%100)
bu siteyi (smallseotools) şimdi duydum ilk defa ve daha önce yazdığım bir yazıyı denedim %2 Unique Content dedi. İşe yarıyormuş :)

hasaaab hasaaab WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Desinatör
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 40 / 73
  • Ticaret 12, (%100)
şahsım adına benim yaptığım şunlardan ibarettir. google de ufak parçalar halinde ya da makalenin belirsiz herhangi bir yerinden copy yapıp aratıyorum çıkan sonuçlar zaten belirlidir.
Ama şuna inanmanızı isterim bu işi sağlam yapan bu forumda da diğer forumlarda da insanlar var. Ucuz diye gidip başka yerlerden almayın. Kolay gelsin.

canatasever canatasever Can ATASEVER Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 86
  • Ticaret 7, (%100)

hasaaab adlı üyeden alıntı

şahsım adına benim yaptığım şunlardan ibarettir. google de ufak parçalar halinde ya da makalenin belirsiz herhangi bir yerinden copy yapıp aratıyorum çıkan sonuçlar zaten belirlidir.
Ama şuna inanmanızı isterim bu işi sağlam yapan bu forumda da diğer forumlarda da insanlar var. Ucuz diye gidip başka yerlerden almayın. Kolay gelsin.

Özgünlüğü kontrol eden araçların yaptıkları da neredeyse bu yöntemle aynı zaten :) Ben de bugüne kadar hep kendim kontrol ettim. Makalenin içinden rastgele seçtiğim 7-8 parçayı Google'da tırnak işaretleri içinde aratırım. Eğer sonuç çıkmazsa yazı en kötü ihtimalle rewrite'tır, ama Google'da sonuç olmadığı için o yazı Google'ın gözünde özgündür.

Siz de böyle yapabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

canatasever canatasever Can ATASEVER Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 86
  • Ticaret 7, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Copyscape de mi böyle yapıyor ?

Ben akşam ücretsiz kısmından denedim sanırım o da aynı.

Özgünlük kontrolünü başka nasıl yapabilir ki hocam? Kullanabilecekleri en geniş veritabanı, Google'ın ve diğer arama motorlarının veritabanları. Kendi veri tabanlarını oluşturmak hem çok maliyetli hem de gereksiz. Google, Bing, Yandex, Yahoo vb. bilinen arama motorları üzerinde yukarıda anlattığım şekilde kontroller yapıyorlar. Yani aynı işi elle siz de 1-2 dakika içinde yapabilirsiniz :)

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

crbaron crbaron WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ bu site tamamen saçma makaleyi kelimelere bölüp google da aratıyor. Bu siteye göre özgünse arkadaşın dediği gibi bana bir sözlük getir sana her çeşit özgün makaleyi yazdırayım. İstediğin zaman da sitende yayınlansın :D

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar bu adamların yapabileceği başka bir şey yok, makaleyi parçalara bölüp google da aratıyorlar aynısı var ise özgün değil aynısı yok ise özgün diyor. Bundan başka bir çözüm yolu yok.

Bende bir makale yazarıyım fakat hiçbir zaman böyle siteleri kullanmadım kullanmamda. Kaliteli bir yazar ile çalışırsanız makaleyi okuduğunuzda zaten özgün olup olmadığını anlarsınız. Burada önemli olan karşılıklı güvendir. Aylardır düzenli olarak çalıştığım müşterilerim var ve şimdiye kadar hiçbir şikayet almadım. Siz işinizi dürüst yaparsanız kimse size laf söyleyemez, çalıştığınız kişileri iyi seçin.
canatasever kendoka

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bu adamların yapabileceği başka bir şey yok, makaleyi parçalara bölüp google da aratıyorlar aynısı var ise özgün değil aynısı yok ise özgün diyor. Bundan başka bir çözüm yolu yok.

Bende bir makale yazarıyım fakat hiçbir zaman böyle siteleri kullanmadım kullanmamda. Kaliteli bir yazar ile çalışırsanız makaleyi okuduğunuzda zaten özgün olup olmadığını anlarsınız. Burada önemli olan karşılıklı güvendir. Aylardır düzenli olarak çalıştığım müşterilerim var ve şimdiye kadar hiçbir şikayet almadım. Siz işinizi dürüst yaparsanız kimse size laf söyleyemez, çalıştığınız kişileri iyi seçin.

İşte benim de bu konuyu açma amacım tam olarak buydu. Şimdi ben bu konudaki mesajlarımı silmek durumundayım. Çünkü bazı webseriler buradan açık ettiğimiz bir kaç fikir alabililer.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al