DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaslar Metin secme engeli koyabilirsiniz eger botla otomatikmen cekiliyorsa anahtar kelimelerde kendi sitenize link vererek bu durumu aleyhinize cevire bilirsiniz.. link kıran bot yoksa tabi birde resimlerinize site adını yazmanız caydırıcı olabiliyor:) eger bot ise.. rss adresini günde bir degiştirmek caydırıcı oluyor adam sıkılıyo:D belli bi zaman sonra feedburnerde uzantı degiştirdiginde olay tmmdir :) ben bunları yapıyorum
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
çalması sorun değil ama adam googlede benden üstte nasıl böyle bir mantık olur ki? zaten direk googleye spam bildirimi verdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ne yapsak birşey buluyorlar. Amaç hırsızlık değil mi.. :) Boşverin. Bizim insanlarımız genelde o yazsın, ben kopyalıyayım para kazanayım mantığına yoğunlaştıkları için böyle şeyler peşinde koşuyorlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
hitadam sizin dediğiniz kendi sitem için link kaldırma.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sinan adlı üyeden alıntı
Bunlar caydırıcıda olsa kesin olarak engellemez. Kısacası hiçbirşey engellemez.
Unutmayın arkadaşlar, siteniz ne kadar büyürse, çalanınızda o kadar çok olur.
evet ben sadece caydırıcı diyorum bitane site var 3 karekterli adam bi subdomain almış 6-7 siteden aynı kategoride reklamı basmış bot çalışıyor farkına vardım 1-2 defa küfür ettim adamın sitesinde cıktı:D bak şimdi baktım 17 aralıkta ettigim küfür daha duruyo:) baktım adam siteyle ilgilenmiyo botlar otomatige baglamis rss degiştirdim resimlere kocaman site adresi yazdım :D o gün bu gün ses soluk yok ya cekmediginin farkında degil yada resimlerden felan cekmiyor:D
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar cPanel'den hostunuzda bulunan gif jpg png yada istediğiniz türdeki dosyaları dışarıya çıktığında başka bir resimle değiştirebilirsiniz.
İlgili ayarlar Hotlink Koruma bölümünde.