lostyazilim
tr.link

Nerde Eski SEO'cular :)

17 Mesajlar 2.369 Okunma
acebozum
tr.link

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
Mevlana'nın bir sözü vardır.
Gel ne olursan ol yine de gel :)

wmaraci
reklam

Aynazel Aynazel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 10 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Aynen öyle hocam, hem copy-paste hemde sol bölüm spin, üstüne üstlük birde elektrikçi firmasına sidebar link çıkışı yapmış.

Ek olarak : Konu kategorisi çok yanlış olmuş, az muhabbet olsun dedikte hiç bakmamıştım, konu sahibi arkadaşın dikkatine :) .

Hakketten ben de ilk konu açtım onu da yanlış yere açtım galiba :/

semihdemir semihdemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web ve grafik tasarım.
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Seocular bile bu kadar türetemezdi. :)
Aynazel

kişi bu mesajı beğendi.

graphicriver.net/user/josephconradtr

34numara 34numara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 96 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
Temada değişikliğe girmesi lazım sade tema yakışır ayrıca tek kategori var sağ üste duran logoyu sola alıp logo yanına 728x90 bir reklam alabilir
Aynazel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

cybertek cybertek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 27 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
cok etkili bi taktik bende kelime üretirken anadolu şivelerini kullanıyorum hep XD işe yarıyo herkez ünv mezunu degil düzgün yazı yassın (:
Aynazel

kişi bu mesajı beğendi.

hasaaab hasaaab WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Desinatör
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 40 / 73
  • Ticaret 12, (%100)
Sitenizin üst bölümü kesinlikle sade ve güzel olmuş. Başlık doğru kullanılmasının yanı sıra sol bölümde bulunan E kategorisi google tarafından okunan ilk başlık olarak anımsanacaktır. İndex alması durumunda sağda ki sidebar tarafı biraz kalabalık görünüyor.
Kategori şeklinde görünen alt katman sayfaları yanlış yerlere yayılmış. Güncel bir kelime olduğu için aranma hacmi çok yüksek olan bu kelime ile alt sayfalara backlink çalışması yapılmazsa ana sayfaya alınırsa kelime ile spama girilebilir. Onun için çözümüm şu yöndedir.
1- Header bölümünde 2. alt başlık kesinlikle Slogan ile kullanılmalıydı.
2- sol tarafdaki dikey başlık yatay bir başlık olarak kutucuk içerisinde olmuş olsaydı daha değer kazanbilir.
3 sağ sidebarda ki "EKSOZCU" kelimesi kategorilemek olarak iyi görünse de bir search bölümü oluşturulmalıdır.
4- İçerik Çok karışık olmuş Eksozları daha düzenli konulmuş olsaydı ve detayları ile başlık atılsaydı kullanıcılar tarafından daha çok beğenilirdi.
5- İçeriğe eksozlardan renkli ve kalın yazılar (Renkli ve adana egzosu :D ) konulması ve içerik bakımından farklılık göstermek sizin için daha can alıcı olur.
Linklemelere ise şunları yapabilirsiniz.
1- Backlinkleri kesinlikle alt liklere veriniz
2- .gov.tr ve edu linklerin haricinde piyasa linkleri de kullanınız. (Mahalle de Adana egsozcusu) yada 2. el eksoz kelimesi üzerine çalışma yapılabilir.
3- Site içi linklemeler yapılması gerek.
4- Kullanıcı için rahat kullanım gerek (masa sandalye ve tavla atın) ki rahat zaman geçirsinler.
5- Müşteri çeşide gelir diyoruz ve büyük sitelerde (geldigeliyor.com Böyle bir site varmı bakmadım ama anladınız siz onu ya da ototobüs.com gibi sitelere ) reklam verebilirsiniz.
Bizden bu kadar daha detaylı içerik için ücretsiz analiz için www.hicbiseybegenmezhaciamca.com adresiyle yapabilirsiniz.
:)
Ben bunu ilk başka bi yerde gördüğümde öyle gülmüştüm ki :) buna benzer bir olayda başıma geldi. isteyene gülme garantili pm olarak atabilirim :)
cybertek Aynazel

kişi bu mesajı beğendi.

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
site altyapısı çok eski, google mobil uyumlu sitelere önem veriyor. siteye bi boya badana gerek :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al