-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Arkadaşlar merhaba ben turizm sektöründe çalışıyorum (istanbul /taksim de) geçen gün taksimrestaurant.com satın aldım güzel bir site ve seo çalışması yaptırıp taksimdeki restoranları dolaşıp ücret karşılığı reklam hizmeti vermek istiyorum yanaşan olur mu sizce fikirleriniz nedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Hitine bağlı bence.
Fazla hitin varsa neden reklam vermesinler ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
bence olmaz çoğunun reklama ihtiyacı yoktur zaten .
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İlk aşamada sizden bir analiz raporu isteyeceklerdir.Web sitenize giren kullanıcı sayınıza giren hedef kitleye göre reklam vereceklerdir.Burada ki temel konu web sitenizin analizine göre Reklam teklifleri belirlemenizdir, analizde giren kullanıcı sayısı az ortalama oturum süresi az ise astronomik fiyatlar belirlememeniz gerekir.İyi bir çalışma ile olumlu sonuçlar alınabilir.İyi çalışmalar dilerim.
Fizello - Inspired by Colors
plex
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Programmer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Güzel bir tasarımla elit mekanları koy sadece . Bu elit sitede bizde olalım diye para verebilirler belki. Diğer türlü ordakilerin reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum bende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Pek sanmıyorum açıkçası. Şehir sitem için denedim bir ara bunu, çok da ukalaca yanıtlar verenler oldu içlerinde. Sizinki daha özel benimkine nazaran ama, yine de pek sanmıyorum dediğim gibi.
Şöyle yapabilirsiniz ama belki: Bir restaurantı alırsınız, üzerinde çalışır, onu yükseltirsiniz, diğerlerine de onu örnek olarak gösterirsiniz, başarısından dolayı, ama bilemiyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Birkaç gündür açtığınız konuları görmekteyim, her konuda farklı bir içerik vardı, bir tanesinde sadece bir kişi için kullanacaktınız sanırım, bundan bahsetmemin sebebi böyle farklı konulara girişmeniz projeyi ertelemenize akabinde şevkinizin kaçmasına yol açacaktır, taksim restoranları zaten köklü yerlerdir, hepsinin hatırlı müşterisi bir kör alıcı vardır, sizin yapacağınız sadece taksim üzerine restaurantların oylandığı yada kampanya vb. etkinliklerin haberdar edileceği bir portal tarzı sistem olabilir, gerekli anahtar kelimeler ile hit alınca da zaten o restoranlar sizin sitenize reklam vermek için uğraşır, site ve reklama değecek dönüşüm alacak bir site değilse alacağınız cevaplar diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi küçümser ve küstah cevaplar olacaktır keza o şekilde karşılarına çıkarsanız haklı da olurlar.
doktor
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nacizane bir fikir de ben vereyim. Önce sitenizi hitlendirip kelimesinde 1. sıraya gelebilirseniz bölgedeki restaurantlara iyi bir rakam karşılığında sitenin satışını yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Maalesef hiç biri yanaşmaz reklam vermez zaten zomato var ona rakip olacak ayarda bir domain değil sizinki
artı wp kurup yapılacak ışte değil istediğiniz bütçenizi bilmem ama mobil uygulama olmadan hit te pek gelmiyor istediğiniz alanda
Bence vaktinizi harcamayın
Yada daha global bir marka yaratın