-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dmozu o kadar gözünüzde buyütmeyin, yani olsada olur, olmasa da. Doğru bir seo taktiği uygularsanız dmoz olmadan da sitenizi google'da yükseltebilirsiniz. Çok fazla seo bilgim olmadığı halde sitem hedeflediğim kelimelerin iki tanesinde 9 ve 10. sırada yer alıyor, yani dmoza ihtiyacım yok. ikincisi ise *** sitesinden arkadaşınız davet göndermese dahi site yönetimiyle iletişim kurarak siteye kayıt olabilirsiniz.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bitti diyenler genelde sitelerini dizine ekletemeyenler. O yüzden bol bol atıp tutarlar. Ayrıca da siteleri DMOZ'da ekli olmadığı için etkisinin azalıp azalmadığını da bilemezler.
- DMOZ sitemi kabul etmedi. Yoksa DMOZ bitti mi?
- Hayır, sadece senin için bitti.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tıp Fakültesi Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar bence başvurmaktan bıkmayın. Farklı farklı tanımlarla zaman zaman tekrar başvurun. Benim sitem heralde 50. başvurumda falan kabul edildi.
oltutesbihcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Web sitesini DMOZ'a ekleyemeyen hemen siteye çamur atıyor.Siz gerçekten zannediyor musunuz açık dizin projesi bitsin.Dmoz'a kayıt olduğunuzdan itibaren Alexa'da bile kategoriler kısmında gözükmeye başlıyorsunuz.Alexa-Dmoz-Google hep işbirliği içerisinde web sitenizi Dmoz'a eklemeye çalışın editörler ne kadar para kazanma zihniyeti ile iş yapsalar da aralarında işlerini gerçekten iyi yapanlar da var buna emin olun :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Fizik Bölümü Mezunu
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde anlayamadığı şu hem çöp oldu diyorlar hemde o kadar denedim benim sitemi eklemedi diyorlar .. Madem çöp neden kayıt olmaya çalışıyorsunuz ?
www.alevice.net
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Arkadaşlar neden kabul edilmiyorsunuz size söyleyeyim. Siteniz uygun olsa dahi kontrol edecek editör kalmadı. Çoğu pasif.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
DMOZ hiç olmadı, en azından Türk editörlerin parasal sahtekarlıklarının defalarca ortaya çıkmasından sonra bizim hiç olmasa da olur'dan ziyade; hiç olmasın daha iyiye döndü.
Kısacası yine beceremedik yani.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
DMOZ bitmez. Ayrıca çok daha yeni bir sitemi ekledim.