Merhaba,
elimde bir haber sitesi template var ve bu template de bazı reklam alanları oluşturulmuş. Buraya swf ve jpg, png olarak bannerlar eklemek istiyorum ama benden google adsense kodu istiyor. Google adsense üye oldum ama oda 1 hafta sonra üyeliğimin onaylanıp onaylanmadığı ile ilgili mail atacak. Kendi harddiskimde bulunan bir bannerı nasıl ekleyebilirim ? Önce adsense vb bir siteye bannerimi upload edip daha sonra kodu ordan mı alıyorum ? Eğer böyle ise bana bu tarz bir site önerebilir misiniz adsense üyeliğimi kabul edene kadar.
Teşekkür ederim.
Ek Olarak: Bu arada konuyu açmadan önce wm forumlarında ve google da banner sistemi işleyişi ile ilgili araştırma yaptım ama bu sistemin (özellikle kod kısmının) nasıl çalıştığı ile ilgili bir fikir edinemedim. Bununla ilgili kısa bir açıklama yaparsanız sevinirim.
EK 2 : Ayrıca banner ( swf ya da jpg reklamımı) siteme bir fotoğraf ekliyor gibi ekleme imkanım yok mu ? Sanırım bu google adsense olayı bannerların tıklandıkça para kazandırması ile ilgili. Ama ben ilk aşamada sadece sayfama banner ekleyip tıklandığında yönlendirdiğim linke gitmesini istiyorum. Wordpress içerisinde böyle bir kısım bulamadım.