-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
popup slash siteunder... Vs kullanan su kadar hite su kadar odeme aldim diyen arkadaslar yorum yapabilir mi ?
Hangi firma, ne kadar odeme her kullaniciya 1 kez gorunse iyi olur. Kullaniciyi rahatsiz etmemesi icin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Hocam POPUP reklamda POPADS sitesini kullanmanızı tavsiye ederim .
Popads sitesinin sayımlarıda çok iyi 1k hite yaklaşık $1.50=4 TL vermekte.Minimum Ödeme $5 ve ödeme talep ettiğinizde 1 güne ödemeniz paypal hesabınıza geliyor. Ref linkimden üye olursanız sevinirim :)
POPADSSİTE.
Ziyaretçilere 24 saatte bir kez görünsün istiyorsanız panelde bunu ayarlayabiliyorsunuz
Geçmişten geleceğe yazıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Not aldim hocam peki siteunder var mi. Slash ile popup ayni degil mi.sizin verdiginiz ornek kullaniciya 1 kez gorunen mi surekli gorunen mi. Sitem icin 1 tane popup, 2 tqne de sayfanin altinda acilan ( adi siteunder galiba ) reklam almak istiyorum
Ademweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker ,Seo Uzmanı , Web Yazılım , Matbaa
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Popup ve Mobil reklam Kodlarım ile 10 K hit için Haftada ortalama 400 lira kazıyorum.Bu işi iyi Yapan bir kaç Firma örneği vermek gerekirse de ...
Uzmanreklam Basta Olmak üzere ;
* Hizlireklam.Com
* Numarapaneli.Com Firmalarını önerebilirim .
iyi Forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
mondschein adlı üyeden alıntı
Not aldim hocam peki siteunder var mi. Slash ile popup ayni degil mi.sizin verdiginiz ornek kullaniciya 1 kez gorunen mi surekli gorunen mi. Sitem icin 1 tane popup, 2 tqne de sayfanin altinda acilan ( adi siteunder galiba ) reklam almak istiyorum
Önerdiğim Popads sitesinde sadece popup reklam var hocam.Splash reklam ile popup farklıdır.Splash reklam siteye girince direk açılır ama popup başka bir sayfada açılır.İmzamdaki kısaltma linkine tıklayarak popup reklamın sitemde nasıl olduğunu görebilirsiniz.1 kez görünmesini istiyorsanız onu kodu alırken ayarlayabiliyorsunuz.
Geçmişten geleceğe yazıyor...
Bard
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hazır konu açılmışken reklamx firması nasıl ödemeleri ve sayımları iyimi yardım ederseniz sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-