-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
BT Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Konuda çoğu arkadaşın öğrenci olduğunu farkettim. Bu tür konular takip edilesi oluyor aslında. Bende 2005 Gazi Üni. BÖTE mezunuyum. Halihazırda Bilişim Teknolojileri öğretmeni olup aynı zamanda SEO Eğitmenliği yapıyor ve WebMaster olarak da kendi sitelerimle hobi olarak devam ediyorum.
1 Teknoloji blogum
1 Ginepig blogum
4 flash oyun sitem,
1 Kişisel-Eğitim sitem,
1 İngilizce Tasarım Paylaşım sitem mevcut :)
WordPress Site Geliştirme hakkında bir kitap yazıyorum. Yaza doğru çıkarmak niyetindeyim bitirebilirsem :)
Proje çok lakin keşke daha çok zamanım olsa diyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
11. Sınıf ogrencisiyim eşit ağırlık okuyorum. Hedefim bilgisayar programcılığı veya ilgili bölümleri..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhaba,
Elektrik-Elektronik Mühendisiyim. 2 yıl boyunca kendi şirketimde çalıştım. Şimdi kapatma kararı verdik ve kısmetse ağustosta askere gideceğim. Bir bakıma şimdi işsizim. Mesleğimde gömülü sistemler üzerine çalışıyorum. Özellikle STM32 programlamakla uğraşıyorum. Diğer yandan da kişisel blogum ve imzamdaki siteyi yönetiyorum.
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
2 yıllık kontrol ve otomasyon bölümü mezunuyum. AÖF okuyorum. Kurumsal bir internet firmasında elektronik haberleşme teknikeriyim ( kısaca teknik personelim ) :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
16 yıldır kır polisiyim ve 10 yıl boyunca Vikipedi başta olmak üzere kâr amacı gütmeyen web sitelerine yardım ettim. 12 yıl öncesinde ise 3-5 yıl web tasarım ile uğraşmıştım. Yalnızca insanlığa bilgi vermek amacıyla (biraz da Vikipedi'dekileri kızgınlığımdan dolayı) Vikipedi benzeri web sitesi açtım. Buradan merak ettiğim konuları araştırarak zevk için yazıyorum. Ancak, ileride daha büyük web projelerinde yer almak istiyorum. Emekliliğe ne kaldı? :)
Durgun sular derin akar.