-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Arkadaşlar artık hayattan hiç zevk alamıyorum. Lise son senem ve test çözmekden kafam allak bullak oldu. Boş zamanlarımda arkadaşlarla eğleniyorum ve akşamları da PC de wmaraci.com da zaman geçiriyorum. Fakat çok sıkıcı geliyor. Ne yapsam eğlenemiyorum. Yanımdakileri eğlendirebiliyorum fakat ben eğlenemiyorum. Kişisel blog açıp, orada aklıma geleni yazmayı düşünüyorum. Hiç yokdan sıkıntımı orada paylaşabilirim ve zaman geçiririm diye düşünüyorum, eğlenceği olacağından.
Sizin sıkıntıya bir çözümünüz var ise lütfen belirtin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Web Kodlama
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu sıkındı değil amaçsızlık. Sınavı kazanmak gibi bir amacım var deme o bir amaç değil araçtır. Öncelikle bunu kafana yazmanı tavsiye ederim. Onun dışında bilgisayarda kesinlikle bir hobi değildir. Bir amaçta değildir yani seni eğlendirmez. Oda bir yerde araçtır. Kafanı dağıtmak istiyorsan kendine bir hobi edin. Kitap okumak, sinema falan gibi önceden yaptıkların değil daha önce yapmadığın işler yapabilirsin. Mesela bilgisayarını modifiye et ama öyle hazı işlerle değil kendin yap, uğraş. Kafan dağalır eğlenirsinde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sinemaya gitmeni öneririm. Kesinlikle işe yarıyor, benimde liseye gelmeden böyle olmuştu, hep test hep test. Arkadaşımla beraber gittik, devamını da getirdim hani. Çok da iyiydi. Bu bir seçenek olabilir, halı saha maçı da yapabilirsin, basketbol seviyorsan basketbol. ozzy5a'nın dediklerine katılıyorum bu arada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Hafta da bir kez sinemaya gidiyorum zaten. Belki de en hoşuma giden, film izlemek oluyor kız arkadaşımla. Kendim PC modifiye edersem, içerde PC kalmaz. Başka önerisi olan ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@Onur
Bunları da yapıyorum fakat, sarmıyor. CS,PES, Sinema, İddia. Sahil de mangal. Bowling. Zevk alamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam mesela suan okuldan cıktım, yurda dogru gıdıcem. Cepten gırıyorum. Ve yatsam sıkıntıdan olecem. Uyumasam para harcayacam fakat yıne sıkılcam.
Ek Olarak: