Merhaba arkadaşlar, yılbaşına bomba gibi bir kadroyla girmeye hazırlanıyoruz. Yeni yılda bayan yazarları da sitemize dahil etmeyi istiyoruz, bu yüzden burada bir konu açmaya karar verdik. Yazar olacak arkadaşlardan isteklerimiz aşağıdadır;

1. Yazar olacak bayan arkadaşımız mutlaka siteye güncel yazılar yazmalı online süresi nispeten biraz daha fazla olmalıdır.

2. Yazarımız siteyi benimsemeli ve ekip arkadaşlarıyla uyum içinde çalışmalıdır. Bu proje sadece alan adı ve hosting sahibine değil bütün yazarlara aittir.

3. Sitemizde yazarlık yapacak bayan arkadaşlarımız 15-19 yaş arasında olursa bizim açımızdan iyi olur aynı kafada olacağımız için anlaşmamızın daha kolay olacağınız düşünmekteyim.

4. Önemli bir nokta daha yazacak olursam yazar arkadaşımız kesinlikle başka sitelerden yazı kopyalamamalıdır. Sonuçta emek hırsızlığına hepimiz karşıyız.

Siz de bu özellikleri karşıladığınız düşünüyor, verimli olacağınızı hissediyorsanız çok uzun olmamak kaydı ile bir adet kendi yazınızı “info[at]genckasif.com” mail adresine yollayın değerlendirme sonucu mail yolu ile size ulaşılacaktır. Ve takım olarak kaynaşma sağlanacaktır.

İyi Günler…

Mail : info@genckasif.com
Site Adresi : www.genckasif.com