netbozum
tr.link

Adsense Ekleyebilen Arkadaşa Ücret Vereceğim

8 Mesajlar 804 Okunma
acebozum
tr.link

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Merhabalar,

Annemin blogu için adsense kullanmak istiyoruz önceden de kullanıyorduk 2-3 yıl önce sonra hesap kayboldu veya başkasına verdim tam hatırlamıyorum ondan dolayı yeni bir başvuru yaptım ama şöyle bir yazı ile karşılaştım orada yazan mail adresini de bilmiyorum.

''Thank you for your interest in Google AdSense. While reviewing your application, we noticed that your account information matches a currently approved AdSense account associated with medyatikblog@gmail.com. Because our policies do not permit multiple accounts, we're unable to accept your new application at this time.

If you'd like to add baranos@outlook.com as a login to your approved account, you can do so by following these steps:

Sign in to the AdSense account associated with medyatikblog@gmail.com at www.google.com/adsense.
On the 'Home' tab, click the 'Account settings' link in the left navigation bar.
On the 'Account settings' page, scroll down to the 'Access and authorization' section at the bottom of the page.
Under 'Users with sign-in access', enter baranos@outlook.com and click 'Invite'.
Once you've invited baranos@outlook.com as a login to your account, please check that address for an email invite and follow the instructions to add this new login.

If you can’t access your approved account with medyatikblog@gmail.com, please follow the steps in our login troubleshooter. If you aren’t able to regain access to your account using this process, you’ll find an option to contact us. We’ll then work with you to access your account with your desired login.

For help getting started with your existing AdSense account, please visit this page. ''

Blogumuz için adsense hesabı açan arkadaşa 30 tl ödeme yapacağım bloga ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Teşekkürler

googleasistan
reklam

Miller7 Miller7 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Creative Solutions
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Yeni Başvuru yapmışsın ancak daha önceki bilgilerinizi yazdığınızdan dolayı isim soy isim adres telefon gibi bilgileriniz eski adsense bilgileriniz ile örtüştüğünden zaten bir adsense hesabınız var gibisinden maile cevap gelmiş. Eski hesabınıza giriş yaparak reklam oluşturabilirsiniz diyor.

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Miller7 adlı üyeden alıntı

Yeni Başvuru yapmışsın ancak daha önceki bilgilerinizi yazdığınızdan dolayı isim soy isim adres telefon gibi bilgileriniz eski adsense bilgileriniz ile örtüştüğünden zaten bir adsense hesabınız var gibisinden maile cevap gelmiş. Eski hesabınıza giriş yaparak reklam oluşturabilirsiniz diyor.

Ne dediğini biliyorum, yeni başvuru derken 2 ay önce yapmıştım. Ayrıca belirttim eski hesabı bilmiyorum giriş yapamıyorum yeniden hesap açıp siteyi adsense kayıt ettirecek bana bir hesap verecek birini arıyorum.

Miller7 Miller7 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Creative Solutions
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
skype bilgilerinizi pm gönderin.

wmaraci
wmaraci

HarunDemir HarunDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 110 / 110
  • Ticaret 21, (%100)

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Miller7 adlı üyeden alıntı

skype bilgilerinizi pm gönderin.

Ulaşacağım 40 dakika içinde

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
pm atarsanız yardımcı olurum

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
yeni hesap için yeni tel no felan gerekiyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al