-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yayıncılık,Kameramanlık,2D animasyon ve Fotoğrafçılık
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler. Hayatımı ev iş olarak yaşadığım için pek fazla fotoğraf çekimi için model bulunmuyor. Düğün için çekim yaptığım sıralarda kadın modelim oluyor. Sizden isteğim müsait olan özelden yazarsa kadın model ile çekim yapmak isterim. İsteğim hiçbir ticari değer taşımamaktadır. Çekimin ardından fotoğrafları düzenlenip kendisine gönderilecektir. Bu arada Ankara'da ve yarın müsait olanlarla tabiki.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
çok zor. Neden birisi size fotoğrafını versin? Siz olsanız verir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kişisel tercihler diyelim. Kimseyi zorlamıyorum yada kimseden para almıyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyorum karşı tarafta çektirmeyi seviyor ise gayet normal bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Bence bu durum gayet normal, şu an Türkiye de herkesin fotoğrafı "herkese açık" bir şekilde yayınlanıyor neredeyse, arkadaşın amacı da kendi sanatını icraa edebileceği bir model arıyor. Tabii bu şekilde bizim Ülkemizde bulmanız çok zor, fotoğrafa bile trip atalar.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ben de fotoğrafçılık yapıyorum. Size tavsiyem gönüllü işine girmeyin. Model gönüllü bile olsa basit bir sözleşme yapmadan çekim yapmayın. Sonra siz eğlencesine iş yaptım diye keyfinize bakarken, karşı taraf bana ücret ödeyeceğini söyleyip kandırdı ama ödemedi diye bir dava patlatır, hem paranız hem imajınız zedelenir. İnternette ya da etrafta bin tane psikopat geziyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O konuda uyardığınız için teşekkür ederim ama daha önceden konuştuğum avukat arkadaşım var konu hakkında bilgilendirmişti beni.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sözleşme yoksa ve modelin rızası olduğu da görüntülerde anlaşılıyorsa, siz de bundan ticari bir çıkar sağlamıyorsanız hukuki olarak eliniz güçlü demektir. modelmayhem.com 'a göz atabilirsiniz, belki oradan bulabilirsiniz. ;)