-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Merhaba arkadaşlar film incelemesi yaptığım bir site var. Seo için sitenin adını anahtar kelime ile açtım. filmyorumlari.org site adresim.
Kelimelerin aranma hacmini araştırdım.
Film yorumları ocak ayından önce 1000 geçmezken ocak ayında 3600 bulmuş fakat şubatta 1600 e gerilemiş.
Film eleştiri kelimesinde 70-100 arası aynı istatistik Film inceleme kelimesinde de geçerli fakat anlamadığım olay ben bu son 2 kelimede ilk 100 de bile yer bulamıyorum. Olayı hiç anlamış değilim. Aramaları teker teker inceledim saçma sapan siteler bile benden önde çıkıyor. Sitemin bir eksikliği var fakat çözemedim. Sitemi inceleyebilecek sorunu söyleyebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
chimera
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Otelcilik
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Film yorumlarıyla ilgili domainle film yorumları diye arayan herkesi sitene çekeceksin diye bir kural yok. Konuyla ilgili kullanıcıları memnun eden içerik girmeye devam ederseniz ancak belli bir süre sonunda anahtar kelimenizde yükselirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Şimdilik hedeflediğiniz kelimelerle ilgili özgün içerik girerken mevcut kelimelere backlink ve italic , bolt yaparak ufaktan başlayabilirsiniz.
Ek Olarak: Şimdilik hedeflediğiniz kelimelerle ilgili özgün içerik girerken mevcut kelimelere backlink ve italic , bolt yaparak ufaktan başlayabilirsiniz.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
b.muhendisi
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhabalar ; sitenizin adresini pm olarak atabilirseniz. ve hedeflediğiniz anahtar kelimeyi sizin için referans olması açısından bir çalışma yapmak isterim.
E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaş gibi ben de aynı konudan muzdarip oldum.Yardımcı olacak biri varsa çok iyi olur.Okuduğum seo bilgisini pratiğe dönüştürmeme yardımcı olacak biri mesela?
herseyiblogluyorum.blogspot.com