lostyazilim
tr.link

Seo İçin Yardım Lazım

6 Mesajlar 814 Okunma
acebozum
tr.link

emirhan61 emirhan61 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 70 / 140
  • Ticaret 29, (%100)
Merhaba arkadaşlar film incelemesi yaptığım bir site var. Seo için sitenin adını anahtar kelime ile açtım. filmyorumlari.org site adresim.

Kelimelerin aranma hacmini araştırdım.

Film yorumları ocak ayından önce 1000 geçmezken ocak ayında 3600 bulmuş fakat şubatta 1600 e gerilemiş.

Film eleştiri kelimesinde 70-100 arası aynı istatistik Film inceleme kelimesinde de geçerli fakat anlamadığım olay ben bu son 2 kelimede ilk 100 de bile yer bulamıyorum. Olayı hiç anlamış değilim. Aramaları teker teker inceledim saçma sapan siteler bile benden önde çıkıyor. Sitemin bir eksikliği var fakat çözemedim. Sitemi inceleyebilecek sorunu söyleyebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

googleasistan
webimgo

chimera chimera Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Otelcilik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad V** C**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 69 / 50
  • Ticaret 6, (%100)
Film yorumlarıyla ilgili domainle film yorumları diye arayan herkesi sitene çekeceksin diye bir kural yok. Konuyla ilgili kullanıcıları memnun eden içerik girmeye devam ederseniz ancak belli bir süre sonunda anahtar kelimenizde yükselirsiniz.

nbrknk22 nbrknk22 SEO UZMANI Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO UZMANI
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 2770
  • Beğeniler 1194 / 724
  • Ticaret 129, (%100)
Şimdilik hedeflediğiniz kelimelerle ilgili özgün içerik girerken mevcut kelimelere backlink ve italic , bolt yaparak ufaktan başlayabilirsiniz.

Ek Olarak: Şimdilik hedeflediğiniz kelimelerle ilgili özgün içerik girerken mevcut kelimelere backlink ve italic , bolt yaparak ufaktan başlayabilirsiniz.

https://www.dopinger.com/tr

tenzilat tenzilat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek b.muhendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 1, (%0)
Merhabalar ; sitenizin adresini pm olarak atabilirseniz. ve hedeflediğiniz anahtar kelimeyi sizin için referans olması açısından bir çalışma yapmak isterim.

E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı
wmaraci
wmaraci

emirhan61 emirhan61 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 70 / 140
  • Ticaret 29, (%100)

tenzilat adlı üyeden alıntı

Merhabalar ; sitenizin adresini pm olarak atabilirseniz. ve hedeflediğiniz anahtar kelimeyi sizin için referans olması açısından bir çalışma yapmak isterim.

pm gönderildi

Ek Olarak:

chimera adlı üyeden alıntı

Film yorumlarıyla ilgili domainle film yorumları diye arayan herkesi sitene çekeceksin diye bir kural yok. Konuyla ilgili kullanıcıları memnun eden içerik girmeye devam ederseniz ancak belli bir süre sonunda anahtar kelimenizde yükselirsiniz.

haklısınız sabır gerekli

Ek Olarak:

nbrknk22 adlı üyeden alıntı

Şimdilik hedeflediğiniz kelimelerle ilgili özgün içerik girerken mevcut kelimelere backlink ve italic , bolt yaparak ufaktan başlayabilirsiniz.

Ek Olarak: Şimdilik hedeflediğiniz kelimelerle ilgili özgün içerik girerken mevcut kelimelere backlink ve italic , bolt yaparak ufaktan başlayabilirsiniz.

günlük özgün içerik girmeye özen gösteriyorum. Kalın ve italikliğe dikkat etmeye çalışcam

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaş gibi ben de aynı konudan muzdarip oldum.Yardımcı olacak biri varsa çok iyi olur.Okuduğum seo bilgisini pratiğe dönüştürmeme yardımcı olacak biri mesela?

herseyiblogluyorum.blogspot.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al