lostyazilim
tr.link

Sosyal ağ hesaplarının Google'da ki durumları

13 Mesajlar 1.628 Okunma
acebozum
tr.link

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
Gaziantep yazarsanız belediye sayfaları çıkması normaldir. Diğer mevzu ise Google ve sosyal siteler kendileri arasında anlaşma yapıp üst sıralarda çıkıyor. Örnek son olarak Google twitter ile arama motorlarında görünme anlaşmasını yeniledi bknz Twitter tweetlerini Google aramalarında gösterme
idm27

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

TuncerDemir TuncerDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Front-end developer
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 18 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Oncelikle devlet siteleri,universite gibi devlete ait siteler google tarafindan on planda yani bunlarin yerini alamazsiniz. 2. Atiyorum Zonguldak'ın zonguldak.bel.tr bunun önune gecemezsiniz. Cunku siz resmi kurum degilsiniz ve google resmiyete onem verir. Doğrusuda budur. Dedigim gibi 2. Siraya yerlesirsiniz fakat 1. sira olmaz ne yazikki.
İste facebook ve twitter daha bircok sitede google gozunde devlet siteleri gibi önem alir. Tabiki ben bunun bir siniri oldugunu dusunuyorum. Sonuc olarak google gun gelir makalenizin&sitenizin degerini gorur ve sizi de bu yukardaki sitelerin bulundugu gruba koyar. Hersey sabir. Sabredin.

Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Eğer hatırı sayılır bir sayıda sosyal takipçin var ve bu takipçiler de gerek paylaşımlarına yorum yaparak ve gerekse kendi sosyal ağlarında linklerini paylaşarak sitene katkı veriyorsa Google ilk sayfalarda çıkabilirsin tabii ki. Tabii bu kolay birşey değil. Yerinde olsam Facebook reklamlarına da biraz bütçe ayırırım mesela.Google ilk sayfada çıkan sosyal ağ linkleri var ama bu işe ciddi yatırım yaptıktan sonra o geri dönüşü sağlıyorlar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al